DOLAR 32,6018 0.38%
EURO 34,8007 0.16%
ALTIN 2.493,830,39
BITCOIN 20891755,27%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Coşkun Karadağ’dan Türkdoğan’a gönderme

Coşkun Karadağ’dan Türkdoğan’a gönderme

ABONE OL
13:00 - 9 Eylül 2021 13:00
Coşkun Karadağ’dan Türkdoğan’a gönderme
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP’nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törende açıklama yapan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “CHP’nin içinde bulunduğu Millet İttifakı’na hiç kimse zillet diyemez. CHP bu ülkenin kuruluşu, toprağında kanı olan aziz milletimizin kurduğu bir siyasi parti” dedi. CHP’nin 98’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle çelenk sunma töreni düzenlendi. Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Didem Karagöz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Karadağ tarafından anıta çelenk sunulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Ardından açıklama yapan Karadağ, CHP’nin kuruluşunun 98’inci yılını kutladıklarını söyledi. Karadağ, “Kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP bu ülkenin asli gücü, kan damarları, savaşkan yiğit evlatları tarafından 98 yıl önce kurtuluş mücadelesinin sonucunda kuruldu. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP tüm ülkemize ve mazlum ülkelere örnek oldu. Aziz Atatürk ve arkadaşlarını rahmetle anıyor ve nice 98 yıllara mutlaka ulaşacak. CHP mutlaka yaşayacak ve yaşatacağız. Bugün ülkemiz zor şartlar altında idare ediliyor. Hiçbir zaman CHP’nin içinde bulunduğu Millet İttifakı’na hiç kimse zillet diyemez. CHP bu ülkenin kuruluşu, toprağında kanı olan aziz milletimizin kurduğu bir siyasi partidir. Hiçbir kimse CHP’yi aşağılayıcı ve kötüleyici bir davranışta bulunamaz. Bu davranışta bulunan tüm kişi ve kuruluşları kınıyorum” dedi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ceylan da, “Dev çınarımız yeni filizleri ile beraber nice senelere girecek. Biz CHP saflarında ülkemizi demokrasi ile taçlandırmak için elimizden geleni var gücümüzle yapacağız” diye konuştu.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Karagöz de, “CHP Türkiye’nin birleştirici gücü, yönü, uzlaştırıcı tarafı. Türkiye’nin umududur, aydınlık yüzüdür. 9 Eylül 1923 yılından bu yana onur ve gururla taşıdığımız rozeti ömrümüz boyu taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Tören anıt önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.