DOLAR 32,3141 0.19%
EURO 35,0862 -0.15%
ALTIN 2.277,470,01
BITCOIN 22753680,98%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalyalılarla buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalyalılarla buluşacak

ABONE OL
15:10 - 2 Ocak 2023 15:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalyalılarla buluşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla ülkemizin dünyaya açılan kapısı Antalya’da 1 Milyar 157 Milyon TL değerinde 82 projenin toplu açılışını gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı, 7 Ocak 2023 tarihinde Cumartesi günü saat 12.30 ‘da Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde Antalyalılarla buluşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Antalya’ya her zaman büyük önem verdiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş: “ Dünya lideri Cumhurbaşkanımızı bundan önce olduğu gibi Antalya’mıza yakışır bir şekilde karşılamak için tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanımızın Antalya’da gerçekleştireceği programları için AK Parti İl Teşkilatı’nda ilk gün ki heyecanla hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, MKYK Üyeleri, Milletvekilleri, belediye başkanları , ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları saha çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş: “Hasret bitiyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Antalyalı hemşehrilerimizle buluşuyor. Bu heyecanı özlemiştik. Mitingler bizim düğünlerimizdir. Bundan önce olduğu gibi Antalya’mıza yakışır şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanımızın programları kapsamında AK Parti Teşkilatları olarak hazırlıkları aralıksız ve eksiksiz sürdürdüklerini belirten Başkan Taş: “Bizler Cumhurbaşkanımızın Antalya programları için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bakanlarımız, MKYK üyelerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve tüm teşkilatlarımızla bir araya gelerek eksiksiz bir organizasyon için çalışıyoruz. Teşkilatlarımızla birlikte bayram havasında bir toplu açılış ve miting için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.