DOLAR 32,5999 0.38%
EURO 34,8801 0.41%
ALTIN 2.497,890,55
BITCOIN 21275695,94%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Darı, yeniden güven tazeledi

Darı, yeniden güven tazeledi

ABONE OL
16:58 - 10 Temmuz 2021 16:58
Darı, yeniden güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Kooperatif genel kurulunda güven tazeleyen Darı, 2020’den 2021 Haziran ayına kadar kullanılan kredi miktarını açıkladı. Buna göre esnaf 206 milyon 500 bin lira kredi kullandı.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurulu’nda 53 yıl önce çalışmak için girdiği kooperatife 40 yıldır başkanlık eden Ali Darı yeniden güven tazeledi. Kooperatif başkanlığında 40’ncı yılı olan Darı’nın yönetiminde İbat Koç, Veli Balıktay, Mehmet Özen, Fatih Özpelit bulunuyor. Genel kurulun ardından güven tazeleyen Başkan Ali Darı “Genel kurulumuza içerden dışarıdan, gelen, gelmeyen bütün herkese teşekkür ediyoruz. Genel kurulumuz güzel bir havada geçti. Güzel bir atmosfer de geçti. Genel kurulla ilgili almış olduğumuz tedbirler çok olumluydu. Özellikle bakanlığın temsilcileri çok memnun kaldılar. Her şeyin açık ve net olmasından dolayı da mutluluk duydular, bence gerekende bu.

‘TEK TEK AYDINLATIRIZ’

Ben genel kurulda da söyledim bir kez daha söylüyorum, bu genel kurullar biz yöneticiler için bayram havasındadır. Burada biz hesap veriyoruz. Benim bir tabirim vardır hep söylerim, biz bir insanız ve ortaklarımız birer hâkim birer savcı birer avukat ve bizi yargılamaları gerekir ki yargılıyorlar da. Ne yaptık ne ettik hepsini soruyorlar. Biz de onları tek tek aydınlatırız. Hesap vermek ve hesap verilebilir olmak çok güzel bir şey.

‘BASINA KAPALI DEĞİLDİ’

Yalnız benim bir şey dikkatimi çekti, basından fazla arkadaşlar yoktu. Sonradan öğrendiğim kadarıyla toplantının basına kapalı olduğu gibi bir hava estirilmiş. Toplantımız hiçbir zaman basına kapalı olmamıştır. Hiçbir zamanda basına kapalı olmaz. Orada bir yanlış anlaşılma var çünkü biz bütün basın mensuplarına telefon ettik ve birçoğuna da davetiye gönderdik. Biz kesinlikle ve kesinlikle genel kurulumuzu basına kapalı yapmayız. Benim bir prensibim var, hatta ve hatta bana deseler ki basına bunu kapalı yapacaksın, ben aksini yaparım. Basına kapalı yapmam genel kurulu.

‘BASIN HALKIN DENETİM KURULUDUR’

Çünkü neden biz tepkiyi basından alıyoruz. Biz eleştiriyi basından alıyoruz ve şöyle biz o genel kurulun tepkisini akşam basından öğrenebiliyoruz çünkü basın benim nezdinde halkın denetim kuruludur. Basın gördüğünü yazar duyduğunu yazar. Bunu da kamuoyuna en iyi aktaracak basındır. Burada bunu bir kez daha söylemek istiyorum, ben bu konuya çok üzüldüm” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.