DOLAR 32,5900 0.29%
EURO 34,7675 0.03%
ALTIN 2.491,730,30
BITCOIN 20665563,77%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
DENETİMLER YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

DENETİMLER YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

ABONE OL
10:00 - 28 Temmuz 2020 10:00
DENETİMLER YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde gıda mühendislerinin eşliğinde Alanya’da hizmet veren kasap, market, fırın ve pastanelerde denetim gerçekleştirdi.
Bayram öncesi ilçe genelinde hizmet veren kasap, market, fırın ve pastanelerde denetimler gerçekleştirildi. Gıda mühendisleri eşliğinde gerçekleşen denetimlerde işletmelerin genel hijyen durumları, üretilen ve üretimde kullanılan ürünlerin kalitesi ile üretim şartları incelendi. Korona virüs önlemlerinin bayram süresince de işletmelerde ivedilikle uygulanmasının halk sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirterek işletme sahiplerine uyarılarını yineleyen ekipler, mutlak hassasiyet gösterilmesi gerektiğinin altını çizdiler.
“DENETİMLER YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK”

Denetimler hakkında bilgiler veren Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, “Ekiplerimiz yıl boyunca denetimlerini belirli aralıklarla gerçekleştiriyordu. Bayram dolayısıyla denetimler daha da sıklaştı. Bu tür özel günlerde halkımızın sağlığını tehlikeye atacak tüm faktörlerin önüne geçmeye çalışıyoruz bunun için de ekstra denetimler yapıyoruz. Ekiplerimiz bayram boyunca da denetimlerine gerek işletmelerde gerekse de kurban kesim yerlerinde devam edecek. Yıl boyunca rutin denetimlerimiz zaten gerçekleşiyor” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.