DOLAR 32,5722 0.08%
EURO 34,9601 0.31%
ALTIN 2.425,760,12
BITCOIN 2085960-3,53%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Diriliş Ertuğrul oyuncusu Alanya’da öğrencilerin sorularını cevapladı

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Alanya’da öğrencilerin sorularını cevapladı

ABONE OL
13:16 - 2 Kasım 2022 13:16
Diriliş Ertuğrul oyuncusu Alanya’da öğrencilerin sorularını cevapladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.
Bu kapsamda; Diriliş Ertuğrul Dizisi’nde Osman Bey karakterini canlandıran Oyuncu Emre Üçtepe ve Kickboks Milli Takım Antrenörü Bahattin Üçtepe Alanya Müftülüğü’ne bağlı İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi.
“Müslüman Bir Genç Nasıl Olmalı?” teması kapsamında düzenlenen söyleşi soru cevap şeklinde gerçekleşti. Söyleşide öğrenciler merak ettikleri soruları Oyuncu Emre Üçtepe ve Kikboks Milli Takım Antrenörü Bahattin Üçtepe’ye yönelttiler.
Söyleşi Oyuncu Emre Üçtepe ve Kikboks Milli Takım Antrenörü Bahattin Üçtepe’nin Kur’an Kursu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.
Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüsü de olan Oyuncu Emre Üçtepe TDV’nin geçtiğimiz yıl çıkan orman yangınında büyük zarar gören Güzelbağ’da “11 Bin Fidan Dikim Etkinliği” ne de katıldı.
Söyleşi hakkında bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu şu ifadeler yer verdi: “ Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimizin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, yaşadıkları topluma ve insanlığa katkı sağlayan, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini, onlarla nitelikli zaman geçirilmesine, hayatın içinde doğal bir öğrenme süreci oluşturulmasına katkı sunmak amacıyla ilçemiz genelinde çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Diriliş Ertuğrul Dizisi’nin Osman Bey karakterini canlandıran Oyuncu Emre Üçtepe ve Kikboks Milli Takım Antrenörü Bahattin Üçtepe’yi ilçemizde misafir ettik. Davetimize icabet eden Oyuncu Emre Üçtepe ve Kikboks Milli Takım Antrenörü Bahattin Üçtepe’ye, programımızın düzenlenmesine maddi manevi destekte bulunan Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllülerimize ve Kur’an Kursu Yöneticilerine teşekkür ediyorum.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.