DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074522-1,87%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Durusoy: “Azimle çalışmaya devam edeceğiz”

Durusoy: “Azimle çalışmaya devam edeceğiz”

ABONE OL
11:29 - 1 Mayıs 2023 11:29
Durusoy: “Azimle çalışmaya devam edeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ve delegeler oluşan bir heyetle, MÜSİAD 27. Genel Kurul toplantısına katıldı. Genel kurulda genel başkan Mahmut Asmalı güven tazeleyerek yeniden genel başkan seçilirken Alanyalı iş insanı Tahir Tuluk’ta yeniden yönetime girdi.

MÜSİAD 27. Olağan Genel Kurul Programı MÜSİAD Genel Merkezinde geniş katılımla gerçekleştirildi. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın güven tazeleyerek yeniden genel başkan seçildiği genel kurula Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ile genel merkez delegeleri de katıldı. Genel Başkan Asmalı’nın “Bir ve beraber olarak, milletçe kenetlenerek, Türkiye Yüzyılı’na güçlü, kararlı ve ihtişamlı bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz. MÜSİAD ailesi olarak 33 yıldır bu inançla daima hakkın, hakikatin, istikrarın ve milli iradenin yanında olduk; şimdi de aynı noktadayız, duruşumuz nettir” mesajı ile başlayan genel kurulda yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Durusoy “Sayın genel başkanımız ve yönetimi ile birlikte koordineli bir şekilde çalışma devam edeceğiz. Şehrimiz, bölgemiz ve ülkemizin gelişmesine yönelik fikirlerin hayata geçirilecek projeler ile üretim ve istihdamın artması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Alanya’dan yönetim kurulu üyemiz Müslim Tellioğlu ve Fatih Savaş ile birlikte genel kurulumuza katıldık diyen Durusoy ”Daha adil bir dünya düzeni için çalışmaya devam edeceğiz. Genel kurulumuz ile birlikte ülkemizin kalkınmasına katkı sunacak dünya da ticari ateşe gibi çalışarak istihdam ve üretime katkı sunmayı sürdüreceğiz. Dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan ve şuan dünyanın en yaygın sivil toplum kuruluşu olmanın haklı gururunu yaşayan MÜSİAD’ın bir parçası olmaktan mutluk duyuyorum.”

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.