DOLAR 32,5641 0.13%
EURO 34,9859 -0.11%
ALTIN 2.440,050,17
BITCOIN 21040190,95%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
EFECAN KARACAN’DAN STORKS’A SÜRPRİZ ZİYARET

EFECAN KARACAN’DAN STORKS’A SÜRPRİZ ZİYARET

ABONE OL
16:15 - 5 Ağustos 2020 16:15
EFECAN KARACAN’DAN STORKS’A SÜRPRİZ ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da 30 yıllık güvenin adresi Simge Kuyumculuk’un sahibi Ahmet Cengiz ile genç işadamı Serdar Uygun, mücevherde kalitenin diğer adı, dünya markası Storks’u geçen ay Alanyalılarla buluşturdu. Hızla gelişen mücevher dünyasının yeniliklerini Alanyalı müşterilerine sunmayı hedefleyen Storks Alanya Mağazası, kaliteli ürünleri, güler yüzlü personeli, müşteri memnuniyeti, garantili ve konforlu mekanıyla, açıldığı günden itibaren Alanyalı mücevher tutkunlarının büyük ilgisini gördü.

Her gün toplumun farklı kesimlerinden ziyaretçi ağırlayan Alanya Storks Mağazası’nın bugünkü konukları arasında, Alanyaspor’un yıldız ismi Efecan Karaca da vardı. Firma ortağı Serdar Uygun’a hayırlı olsun ziyareti yaparak işyeri hakkında bilgi alan Karaca, Storks Alanya Mağazası’nın Alanya standartlarının çok üstünde olduğunu ve Alanya’ya yakışan bir mağaza görmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Karaca’yı ofisinde ağırlayan Serdar Uygun ise, “Alanyaspor’umuzun kaptanı, değerli dostumuz Efecan Karaca’ya nazik ziyareti için teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan Cuma Pazarı’ndaki mağazaya Alanyalı beyler ve hanımefendilerin yanı sıra, tatil için Alanya’ya yurtdışından gelen gurbetçiler de yoğun ilgi gösteriyor. 2019 yılı mücevher ihracatında birinci olan Storks’un Alanya mağazası, açılışa özel olarak tüm pırlanta ürünlerinde yüzde 50 indirime gitti. Aynı zamanda Uluslararası Pırlanta Esksperi de olan Mağaza Müdürü Burak Çenil, “Alanya’da mücevhere farklı bir bakış açısı getirdik. Ürünlerimiz 18 ayar ve uluslararası sertifikalıdır. 10 yıl garantili ürünler olduğu için müşterilerimiz gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Yeni modellerimiz ve uygun fiyatlarımızla çok iddialıyız. Açılışa özel yüzde 50 indirimle Alanya’da güzel bir giriş yaptık. Misafirlerimizi sadece alışverişe değil, kendi pırlantalarıyla ile ilgili sormak istedikleri tüm sorular için bekliyoruz” dedi.

Storks ürünlerinin 18 ayar altın tektaş ve beş taşlarda uluslararası sertifikası olduğunu söyleyen Çenil, “Müşterilerimiz ürününü büyütmek kaydı ile istediği ürünle değiştirebiliyor, aldığı rakam her zaman baki kalıyor. Örneğin 3 bin TL’ye ürün alıyor, dilediği kadar kullanıyor, geri getirdiği zaman yine 3 bin TL’den alıp bu kez yerine 5 bin TL olanı veriyoruz. Müşterimiz bize sadece 2 bin TL ödüyor” diye konuştu. Ürünlerin ömür boyu bakım garantisi olduğunu söyleyen Storks Alanya Mağaza Müdürü Burak Çenil, “Açılışımıza özel yüzde 50 indirimimiz var. Müşterinin pırlantaya dair aradığı her şey mevcut. Çeşit ve mekan olarak Türkiye’nin en büyük cadde mağazasıyız” dedi.

Mağazanın üst katında yer alan VIP (Çok Özel Kişi) odalarda, daha butik ve daha bir samimi ortamda misafirleri ağırlama imkanı olduğunu ifade eden Çenil, “Sadece mücevher değil, altında da iddialıyız. 22 ve 14 ayarda çeşidimiz bol. Çocuk bilekliğinden çocuk küpesine, Trabzon setine varıncaya dek geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.