DOLAR 32,4970 0.14%
EURO 34,8823 0.3%
ALTIN 2.471,040,37
BITCOIN 2000561-3,61%
Antalya
20°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘EĞİTİMDE INOVASYON’ ÖDÜLÜ BİL KOLEJİ’NİN

‘EĞİTİMDE INOVASYON’ ÖDÜLÜ BİL KOLEJİ’NİN

ABONE OL
16:43 - 27 Ekim 2020 16:43
‘EĞİTİMDE INOVASYON’ ÖDÜLÜ BİL KOLEJİ’NİN
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Eğitim sektörünün öncülerinden olan Artı Eğitim Dergisinin Düzenlediği 7. Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri Eğitimde İnovasyon Ödülü Bil Koleji’nin oldu.

Ödül töreni geçtiğimiz hafta sonu; Hilton İstanbulBomonti Hotel & Conference Center; da gerçekleştirildi. Türkiye’nin önde gelen eğitim kumları yöneticilerinin katıldığı törende; Bil Koleji’ni temsilen, Bil Eğitim Kurumları Strateji Geliştirme Kurulu Başkanı Ümit Kalko, Bil Kolejleri Genel Müdürü Ayfer Batı ve çok sayıda Bil Koleji Okul kurucusu katıldı.

İstanbul Eğitim Zirvesinde 7. Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri, Eğitimde İnovasyon Ödülü’ne Bil Kolejleri layık görüldü. Ödülü Bil Kolejleri adına alan Genel Müdür Batı, ödül törenin de yaptığı konuşmada, “İnovasyon aslında bir icat /buluş değil, yapılmakta olanı farklılaştırmak ve bundan değer yaratmaktır. İnovasyon var olan her şeyin yeni kombinasyonudur. Bil Koleji eğitimde yaptığı inovatif çalışmalarla, öğrencilerin öğrenme keyfini yakaladığı, kalıcı öğrenmenin gerçekleştiği öğrenme deneyimlerini kurgulayarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin niteliğini artırmıştır” dedi.

Bil Alanya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Sayi, “Bil Koleji Türkiye’nin en büyük vakıf üniversitelerinden olan İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim kurulu ile tüm süreçlerini yönetmektedir. Eğitim ekosistemi de herkesin hayal gücünü tetikleyen zihinsel dönüşümü mümkün kılan inovatif programlarıyla yenilikçi ruhu sürekli canlı tutmaktadır” dedi.

Erdal Sayi, “Bil Çocuk Üniversitesi Atölyeleri, BİLLearn, Hibrit Eğitim Çalışmaları, RADAR uygulaması, Tadımlık Üniversite Programı, Akademik İlerleme Takip Sistemi, geleceğin 8 önemli becerisinden oluşan yönetim dersleriyle, Pandemi süresince 100’ü aşan online veli, öğretmen ve öğrenci eğitim, seminer ve webinarlarlaİstanbul Eğitim Zirvesi’nde 7. Yılın Eğitimde Başarı Ödüllerinde “Eğitimde İnovasyon” ödülünü almaya hak kazanmıştır” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.