Alanya’da otomobil fiyatları, dolar kurundaki artış ve bayilerin zam yapmaya başlamasıyla birlikte önümüzdeki dönemde yükselme eğiliminde olacak.
Alanya’da otomobil fiyatları, önümüzdeki dönemde yeniden yükselişe geçeceği uyarısı yapıldı. Alanya Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boz, dolar ve euronun düşmemesinden dolayı otomobil bayilerinin zam yapmaya başladığını belirtti.
Boz, otomobil almak isteyen vatandaşlara bir an önce harekete geçmeleri çağrısında bulundu. “Ellerinizi çabuk tutun, fiyatlar artmadan araç alın” diyen Boz, bir ay sonra piyasanın yeniden durgunlaşabileceğini ifade etti.
Araç piyasasındaki bu hareketlilik, hem alıcıları hem de satıcıları yakından ilgilendiriyor. Özellikle ikinci el araç pazarında yaşanan dalgalanmaların ardından gelen bu yeni gelişme, sektör temsilcilerini de endişelendiriyor.
ASAYİŞ
24 Haziran 2025ASAYİŞ
24 Haziran 2025MANŞET
24 Haziran 2025ASAYİŞ
24 Haziran 2025EKONOMİ
24 Haziran 2025ASAYİŞ
24 Haziran 2025ASAYİŞ
24 Haziran 2025
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.