DOLAR 32,5628 0.02%
EURO 34,8705 -0.02%
ALTIN 2.426,14-0,15
BITCOIN 2086915-3,25%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Ela bebek dualarla uğurlandı I MEHMET ŞAHİN’E PANKARTLI TEŞEKKÜR

Ela bebek dualarla uğurlandı I MEHMET ŞAHİN’E PANKARTLI TEŞEKKÜR

ABONE OL
21:49 - 30 Eylül 2022 21:49
Ela bebek dualarla uğurlandı I MEHMET ŞAHİN’E PANKARTLI TEŞEKKÜR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya, SMA hastası Ahmet bebeğin ardından Ela bebeğin de yüklü tedavi parasını toplayarak dualarla tedaviye uğurladı. Uğurlama töreninde Ela bebeğin ailesi ve yakınları “Teşekkürler Mehmet Şahin başkanımız, teşekkürler Alanya” yazılı pankart açtılar.

Alanya, SMA hastası Ahmet Çaltı bebek gibi SMA hastası Ela Ünal bebeği de kaderiyle baş başa bırakmadı ve iki evladı için başlattığı yardım seferberliğini alnının akıyla tamamladı. SMA Tip 1 ile mücadele eden Alanyalı Ela bebek, zolgensma ilacını almak üzere Dubai’ye uğurlandı. Ela’yı uğurlamak isteyenler, bu akşam saat 18.30’da Alanya Göç İdaresi Sokağı’nda bulunan Engelsiz Yaşam Evi Derneği’nde buluştular.

Ahmet bebek gibi Ela bebeğin tedavisi için de eksik kalan parayı tamamlayan ve Ela ile ailesinin tüm Dubai masraflarını karşılayan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin de uğurlama törenine katıldı. Başkan Şahin, törende katılımcılar tarafından alkışlar, sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşılandı. Uğurlama töreninde Ela bebeğin ailesi ve yakınları “Teşekkürler Mehmet Şahin başkanımız, teşekkürler Alanya” yazılı pankart açtılar. Törende Ela bebeği uğurlayanlar arasında down sendromlu çocuklar da vardı. Ela bebeğin hayırseverleri, uğurlama töreninde Alanya Engelsiz Yaşam Evi Derneği’ne de bağışlar yaptılar.

Duygu dolu anların yaşandığı tören sonrası Ela bebek ve ailesi, dualarla uğurlandılar ve Dubai’ye gitmek üzere yola çıktılar.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.