DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2271658-0,23%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Ela bebek için Mahmutlar’da düzenlenen kermese yoğun ilgi

Ela bebek için Mahmutlar’da düzenlenen kermese yoğun ilgi

ABONE OL
16:15 - 14 Mayıs 2022 16:15
Ela bebek için Mahmutlar’da düzenlenen kermese yoğun ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

SMA hastası Alanyalı Ele bebeğin kermesi yoğun ilgi gördü. Kermes için Mahmutlar halkına teşekkür eden Ela bebeğin annesi Nuray Ünal, “Aynı cesareti ve emeği Alanya’nın batı bölgesinden de bekliyorum. Çünkü kızım her geçen nefes almakta zorlanmaya başladı” dedi.
SMA 1 Tip Hastası Ela bebeğin tedavisi için Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) tarafından kermes düzenlendi. Alanya Belediyesi Mahmutlar Belediye Hizmet Binası karşısındaki kermese siyasiler, oda başkanları ve muhtarlar ile vatandaşlar da katıldı. Kermes turistler tarafından da yoğun ilgi gördü. Kermeste ziyaretçilere yiyecek ve içeceklerin yanı sıra hediyelik eşya ve oyuncak satışı gerçekleştirildi.

“ELA BEBEK İÇİN BU SİNERJİYİ TEKRAR SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

MAHKOD Başkanı Mesut İlhan, kermese katılanlara Ela bebek adına teşekkür etti. İlhan, “MAHKOD olarak geçen yıl da Ahmet bebek için kermes düzenlemiştik. O kermesle birlikte Alanya’ya bir sinerji sağlamıştık. Bu sene amacımız Ela bebek için bu sinerjiyi tekrar sağlamak. Alanya ve çevresindeki tüm halk burada. Kampanyaya iyi bir katkı sağladıklarını düşünüyorum. Ahmet bebeği tedaviye gönderdiğimiz gibi Ele bebeği de göndermek istiyoruz” dedi.

“AYNI EMEĞİ ALANYA’NIN BATI BÖLGESİNDEN DE BEKLİYORUM”

Ela bebeğin annesi Nuray Ünal, “MAHKOD ve Mahmutlar halkına ve gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum. Aynı cesareti ve emeği Alanya’nın batı bölgesinden de bekliyorum. Çünkü kızım her geçen nefes almakta zorlanmaya başladı. Ela’nın aciliyeti var. Destek bekliyoruz. Yardım kampanyasında yüzde 26’dayız. Yüzde 100 olmamız gerekiyor. Ela bebeği Dubai’ye götürmemiz gerekiyor. Yardımların esirgenmemesini istiyoruz” diye konuştu.

“ALANYA’NIN HER TARAFINDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Ela bebeğin babası Hayrullah Ünal da, “Mahmutlar halkına ve İlhan’a çok teşekkür ediyorum. Mahmutlar halkının desteği beni duygulandırdı. Herkesten Allah razı olsun. Alanya’nın her tarafından bu desteği görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.