DOLAR 32,5741 0.1%
EURO 35,0081 0.47%
ALTIN 2.430,470,31
BITCOIN 2094262-3,77%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
EN BÜYÜK HAYALİ VALİ OLMAKTI

EN BÜYÜK HAYALİ VALİ OLMAKTI

ABONE OL
14:19 - 6 Nisan 2020 14:19
EN BÜYÜK HAYALİ VALİ OLMAKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın Dereköy Mahallesi’ne bağlı Susuz Yaylası’nda içinde iki Alanyalı tanınmış aileye mensup gencin bulunduğu araç yoldan çıkarak 250 metrelik uçuruma düştü. Kazada Bahri Şenli hayatını kaybederken Abdurrahman Alaettinoğlu ise yaralandı. Uluslararası Siyaset Bilimi okuyan ve yüksek lisans yaptıktan sonra Kaymakamlık sınavına girmeye hazırlanan, ardından Vali olup gelecekte de siyasete atılmayı planladığı belirtilen Bahri Şenli’nin ölümü Alanya’yı yasa boğdu.

Kaza, önceki gün sabaha karşı Alanya’nın kırsalındaki Deretürbelinas Mahallesi Susuz Yayası yolunda meydana geldi. Dereköy Mahallesi’ne seyir halinde olan 39 yaşındaki Abdurrahman Alaettinoğlu idaresindeki 07 NA 2277 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 250 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri sevk edildi.

Uçuruma inen ekipler yaptıkları incelemede araçta bulunan 24 yaşındaki Bahri Şenli’nin hayatını kaybettiğini, sürücünün ise ağır yaralandığını belirledi. Ekipler yaralıyı bulunduğu bölgeden çıkarmasının ardından ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye götürdü. Burada tedaviye alınan Alaettinoğlu’nun bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kazada hayatın kaybeden Şenli’nin cenazesi ise savcılığın incelemelerinin ardından uçurumdan çıkartılarak morga gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bahri Şenli’nin cenazesi, korona virüs yasakları nedeniyle Enişdibi Aile Mezarlığı’na kimseye duyurulmadan ve az sayıda yakınının katılımıyla defnedildi. Bu arada Bahri Şanlı’nın dayıları Adil ve Ahmet Müftüoğlu, yakın dostlarına mesaj göndererek, “Değerli arkadaşlar ve dostlar. Yaşadığımız acıyı eminiz ki sizler de aynı derecede içinizde yaşıyorsunuz. Acının da paylaştıkça azalacağını bilmemize rağmen, ülkemizin içinde bulunduğu durum sebebiyle evimizde ve evimizin önünde taziye yapamıyoruz. Yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Anlayışınıza teşekkür ederiz” dediler.

Alanya’nın sevilen gençlerinden Bahri Şenli’nin ani vefatı Alanya’yı şoke etti. Trajik bir şekilde ölümüyle kahreden Şenli, için Alanyalı siyasilerden ve sevenlerinden art arda başsağlığı mesajı geldi.

Alanya eski Belediye Başkanı Cengiz Aydoğan, “Çok üzgünüz, vakitsiz acı bir kayıp. Allah’tan rahmet dilerim, mekanı cennet olsun’’ ifadelerini kullandı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Elim bir trafik kazasında Hakk’ın rahmetine kavuşan Bahri Şenli kardeşime Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabrı cemiller diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun’’ dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bahri Şenli kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Mekanın cennet olsun kardeşim’’ diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.