DOLAR 32,5673 0.25%
EURO 34,7644 -0.03%
ALTIN 2.489,740,22
BITCOIN 20475172,35%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘En İyi Narkotik Polis Anne Projesi’nde anneler bilgilendirildi

‘En İyi Narkotik Polis Anne Projesi’nde anneler bilgilendirildi

ABONE OL
11:44 - 20 Aralık 2021 11:44
‘En İyi Narkotik Polis Anne Projesi’nde anneler bilgilendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Çocuklarda ve gençlerde uyuşturucu ve zararlı madde kullanımının önüne geçmek amacıyla Alanya’daki anneler bilgilendirilmeye devam ediliyor.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde çocuklarda ve gençlerde uyuşturucu ve zararlı madde kullanımının önüne geçmek, mücadelede annelerin farkındalığının artırılması ve anne duyarlılığından hareketle güvenlik kuvvetlerine katkı vermek amacıyla başlatılan “En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi” kapsamında Alanya’daki anneler bilgilendirilmeye devam ediyor.

“AİLEDE EN ETKİLİ KİŞİ ANNE”

Proje kapsamında Alanya Müftülüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile Hayriye Hanım Kur’an Kursu’nda annelere yönelik bilgilendirici seminer düzenlendi. Narkotik Polis Memuru Bülent Aykanat’ın sunumuyla gerçekleşen seminerde uyuşturucu ile mücadelede en önemli faktörün aile olduğu vurgulandı. Seminerde ailede de en etkili kişinin anne olduğu, annelerin sabır, şefkat ve hissiyatları ile geleceğin teminatı olan çocukların kötü alışkanlıklara karşı korunmalarında önemli bir kalkan oldukları, anneler ile sağlanacak iş birliği sayesinde daha başarılı sonuçların elde edileceği ifade edildi. Seminerde ayrıca uyuşturucunun zararları, alınması gereken tedbirler, kullanılan maddeler, kişilerdeki belirtiler, mücadeleyle ilgili mobil uygulama olan “UYUMA”dan bahsedildi. Seminerin son bölümünde ise annelerden gelen sorular cevaplandırıldı. Alanya Müftüsü İhsan İlhan’ın kısa bir konuşma gerçekleştirdiği ve katılımcılara teşekkür ettiği seminer iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.