DOLAR 32,5976 0.37%
EURO 34,7960 0.16%
ALTIN 2.495,970,48
BITCOIN 21055075,25%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Eray Erdem’den başkan adaylarına sürpriz ziyaret

Eray Erdem’den başkan adaylarına sürpriz ziyaret

ABONE OL
14:05 - 18 Eylül 2022 14:05
Eray Erdem’den başkan adaylarına sürpriz ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Seçim kampanyasının başından beri seviyeli ve olgun tavırlarıyla takdir toplayan ALTSO Başkan Adayı, turizmci Eray Erdem, seçim ziyaretleri kapsamında bu kez “kardeşlerim” dediği rakiplerine gitti. Erdem’in nezaket ve olgunluk içeren bu ziyaretleri kamuoyu tarafından da “Erdemli hareket” şeklinde yorumlandı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, seçim yarışını güzelleştiren ziyaretlere imza attı. Erdem, “kardeşlerim” dediği Bilal Gömeç ve Tunahan Toksöz’ü ziyaret ederek “hayırlı olsun” dedi. Erdem, ALTSO seçimleri sürecinde şu ana kadar yaşanan nezaketten mutlu olduğunu ifade etti. İlk ziyarette ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’in seçim ofisine giden Eray Erdem ve ekibi, ardından Tunahan Toksöz’ü çalışma ofisinde ziyaret etti.

Bilal Gömeç’e gerçekleştirilen ziyarette konuşan Eray Erdem, seçim sürecindeki olumlu havanın ilçede olumlu karşılandığını söyledi. Erdem, “Alanya, bu seçim sürecinden mutlu. Alanya’nın derdini kendine dert etmiş ve yola çıkmış tüm adaylara hayırlı olsun diyorum. Bilal Gömeç benim seçimde rakibim ancak uzun yıllar birlikte ticaret yaptığımız, Alanyaspor’da yöneticilik yaptığımız değerli bir arkadaşım. Kendisine hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.