DOLAR 32,5265 0.03%
EURO 34,8605 0.54%
ALTIN 2.428,60-0,16
BITCOIN 2151686-0,66%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ERDOĞAN SEVENLERİYLE BULUŞTU

ERDOĞAN SEVENLERİYLE BULUŞTU

ABONE OL
17:04 - 16 Haziran 2020 17:04
ERDOĞAN SEVENLERİYLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan toplantının ardından ülkücü hareketin güçlü kalemlerinden olan ‘Ozan İlo’ mahlaslı İlhami Erdoğan Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nda imza töreni gerçekleştirdi.

İmza gününe Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile partinin yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İmza gününde konuşan İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Milliyetçi ülkücü hareketin güçlü kalemi, bizim de kıymet verdiğimiz değerli ağabeyimiz ‘Ozan İlo’ mahlasıyla kitaplarını kaleme alan İlhami Erdoğan’ın bugün 4 yeni kitabının imza günü var. Söğüd Mektupları, Sır, İkrar, Türk’üm Türk’ü Çağırırım adlı kitaplarını burada imzalayarak bizleri şereflendirdi. Ben yazarımız Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Kaleminiz keskin olsun inşallah. Bizler de kitaplarınızı arkadaşlarımıza, ülküdaşlarımıza, gönüldaşlarımıza okutmak vasıtasıyla faydalı bir hizmet yapacağız inşallah” dedi.
İlhami Erdoğan da, “Geçen yıl bugünlerde Alanya’da yazdığım kitap için imza günü düzenlemiştik. Bu yıl da hemen hemen Alanya çocuğu olan İkrar’ın ilk baskısını yaptık. Daha önce baskısı olan ve piyasaya sürmediğimiz Türk’üm Türk’ü Çağırırım ve baskıları tükenen Söğüd Mektupları ve Sır, isimli kitapların yoğun talep üzerine yeniden baskılarını yaptırdık. Yine Alanya’mızda imza gününü düzenlememiz nasip oldu. Bunun için Türkdoğan ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Alanya ilçe teşkilatı buradaki evim oldu” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.