DOLAR 32,4350 0.22%
EURO 35,4092 0.22%
ALTIN 2.325,130,24
BITCOIN 22977962,36%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Eşi ve iddiaların odağındaki sevgili karşı karşıya

Eşi ve iddiaların odağındaki sevgili karşı karşıya

ABONE OL
11:22 - 21 Haziran 2022 11:22
Eşi ve iddiaların odağındaki sevgili karşı karşıya
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da 5 yıl önce muz bahçesinde Recep Ünal’ın öldürülmesinin ardından konuşan eşi Zeliha Ünal, cinayetin aydınlatılmasını istedi. Recep Ünal’ın sevgilisi Canan Yükselir ise, “Recep ile birlikte olan bazı kişiler yasaklı madde yetiştiriyor. Hasattan sonra ormanı yakıyorlar. Ünal ile bunun kavgasını yapmışlar” dedi.

Alanya’da 15 Eylül 2017’de bir mühendislik firmasında çalışan Recep Ünal (29) evine 100 metre ötede silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Kargıcak Mahallesi’nde muz bahçesinde başından tabancayla vurularak öldürülen Ünal’ın cinayet zanlısı Ercan K. (31) 4 gün sonra jandarma tarafından yakalandı. Ercan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın üzerinden 5 yıl geçerken Recep Ünal’ın eşi Zeliha Ünal Müge Anlı’nın programına katıldı. Programa cinayetin ardından şüphelenilen isimler arasında olan ve aynı zamanda Ünal’ın sevgilisi olduğu ileri sürülen Canan Yükselir de katıldı.

“SENİN KOCAN PEŞİMİ BIRAKMADI”

Zeliha Ünal cinayetin aydınlatılmasını isterken programda konuşan Yükselir, “Senin kocan (Recep Ünal) benim peşimi bırakmadı. Recep benim sevgilim değil, bana saplantılı. İkisini de istemiyorum. Günah keçisi ben değilim. İkisinin de ölmesini istemedim. Kimseyi birbirine düşürüp öldürmedim. Benim suçum ne? Öldürüldüğü gün Recep ile beraberdim. Öldürüleceğinden haberdar değildim” dedi.

YASAKLI MADDE İÇİN KAVGA İDDİASI

Yükselir ise, Ünal’ın yasaklı madde ekimi yaptığını da ileri sürdü. Yükselir, “Recep’e 12 tane yasaklı madde ağaç getirmişler. Sapadere’de 15 hektar alan yandı. Yasaklı madde yetişiyor. Harman zamanı bunları topluyorlar. Sonra da ormanı yakıyorlar. Ünal, 12 tane fidanı sordular dedi. Evinin önüne 3-4 kişi gelmiş. Bunun kavgasını etmişler” diye konuştu.

“EŞİMİN BENİ SÜREKLİ UZAKLAŞTIRMA ÇABASI VARDI”

Ünal’ın eşi Zeliha Ünal da, “Canan Yükselir diye birisini bilmiyordum ancak şüpheleniyordum. Yükselir’i hiç görmedim. Bir kere Recep beni Yükselir’in yaşadığı bölgeye götürdü. Benim Yükselir’den haberim yoktu. Araçla dönerken Recep aşağıya baktı. Yükselir yol kenarında yürüyordu. Birbirlerine karşı bir şey olduğunu hissettim. Yükselir’i görünce niye davranışının değiştiğini sordum. Bana her şeyden bir şey çıkarıyorsun. Buraya ben seni gezmeye getirdim dedim. Eşimin o aralar beni sürekli uzaklaştırma çabası vardı. Bana yaylaya git, annemde kal diyordu” ifadelerini kullandı.

“PARA GELECEK ARTIK HER ŞEYİ BIRAKACAĞIM DEDİ”

Eşinin başına bir şey geleceğini bildiğini dile getiren Zeliha Ünal da, “Son bir hafta morali çok bozuktu. Bir şey varsa bana anlat dediğimde anlatacağım ama sen de bana çok kızacaksın diyerek vazgeçti. Ben yeter artık dayanamıyorum boşan dediğimde bir hafta beni idare etti. Bir yerden para gelecek. Artık her şeyi bırakacağım, pişmanım dedi. Başına ne gelecekti biliyordu. Yükselir de bunu biliyordu” dedi.

“30-40 KİLO YASAKLI MADDEM VAR DEDİ”

Yükselir de, “Recep ölmeden bir süre önce 30-40 kilo yasaklı maddem var diyor. Bana kaçalım dedi. Çocukları nasıl bırakayım dedim. O takıntılıydı. Ben değildim. Önce Sapadere’de 15 hektar orman yandı. Kendileri de söndürmeye çalıştılar. TEDAŞ’ı suçlamışlar. Hacı isimli bir şahıs, 2 kardeş, Recep’in dayısı ve Tuğrul isimli bir koruma da işin içinde” diye konuştu.

“ORMAN YANINCA BEN BİTTİM DEDİ”

Eşinin yasaklı madde konusunu kendisinden gizlediğini söyleyen Zeliha Ünal, “Son bir yıl üzerine biraz fazla gittim. Yasaklı madde ektiğini bilmiyorum ama tahmin ediyordum. Orman yandığında eşim ben bittim dedi. Yükselir ile yasaklı maddeyi sulamaya gittiğini duydum” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.