DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20912900,94%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ESKİ KAYMAKAM ERHAN ÖZDEMİR ALANYA’DA

ESKİ KAYMAKAM ERHAN ÖZDEMİR ALANYA’DA

ABONE OL
08:10 - 4 Mart 2021 08:10
ESKİ KAYMAKAM ERHAN ÖZDEMİR ALANYA’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ÖZEL HABER / ALPER KUTAY

Alanya Kaymakamı iken başka bir şehre atanan ve mahkeme kararıyla üç kez geri dönmesine karşın her seferinde uzaklaştırılan, son olarak FETÖ Terör Örgütü mensubu olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkan ve 2017’nin Aralık ayında yakalanarak tutuklanıp cezaevine gönderilen Erhan Özdemir’in bir süre önce serbest bırakıldığı ve Alanya’ya geldiği öğrenildi.

Sosyal medya hesabı Facebook’ta önce profil resmini değiştiren eski Kaymakam Özdemir’in, ardından kapak fotoğrafı olarak Alanya’nın sembolü Kızıl Kule’nin içindeki çekilmiş bir fotoğrafı tercih etmesi, akıllara, “Alanya’ya geri mi döndü?” sorularını getirdi. Kaymakam Özdemir’in profil fotoğrafının altına ise Alanya’dan onlarca işadamı, turizmci, eski bürokrat ve vatandaş ise geçmiş olsun mesajı yazdı.

Alanya’dan bir turizmcinin, “Her zorlukta elbet bir kolaylık vardır. Çok geçmiş olsun. Bundan sonraki günleriniz aydınlık içinde geçsin” temennisine eski Kaymakam Özdemir’in, “Allah var ne gam! Önemli olan insanın başını önüne eğdirecek bir şey yapmaması. Yoksa kalleşlik bitmez. Ama hiçbiri de sahibine kâr kalmaz” yanıtı vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

ERHAN ÖZDEMİR KİMDİR?

1963 yılında Çanakkale / Yenice / Başkoz Köyü’nde doğdu.

İlkokulu köyünde, ortaokul ve lise eğitimini Edremit Lisesi’nde tamamladı. 1981 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi’ ne başladı. 1986′ da mezun olduktan sonra Trabzon Adliyesi’nde avukatlık stajı yaptı. 1987 yılında Tokat Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. 1988’de stajının bir bölümü olarak İçişleri Bakanlığı tarafından, bilgi-görgü artırma ve ülkenin idare sistemi hakkında inceleme-araştırma yapmak üzere bir yıllığına İngiltere’ye gönderildi. Yurt dışı dönüşünde 19 Mayıs İlçesi Kaymakam Vekilliği’ne atandı.

1990 yılında Kaymakamlık Kursu’nu başarıyla tamamlayarak Felahiye İlçesi’ ne Kaymakam olarak atandı. Daha sonra sırasıyla İyidere, Hilvan, Muradiye ve İnönü Kaymakamlıklarında bulundu. 1998 yılında Amasya İl Hukuk İşleri Müdürlüğü görevine getirildi. 1 yılı aşkın bir süre bu görevi ifa ettikten sonra Amasya Vali Yardımcılığı’na atandı. Bu görevi sırasında özgün bir bölgesel kalkınma modeli olan Yeşilırmak Havza Gelişimi Projesi koordinatörlüğü ve genel sekreterliği görevlerini üstlendi.

Devamında Marmara Ereğlisi, Çorlu ve Kestel Kaymakamlığı görevini ifa etti. 06.08.2012 tarih ve 2012/473 sayılı müşterek kararname ile Alanya’ya ataması yapılan Erhan Özdemir evli ve 4 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce, orta derecede Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Erhan Özdemir’den sonra yerine Dr Hasan Tanrıseven, Alanya Kaymakamı olarak atanmıştı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.