DOLAR 32,5440 -0.03%
EURO 34,9295 0.09%
ALTIN 2.425,94-0,16
BITCOIN 2170650-0,56%
Antalya
23°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Eskrim antrenörlüğü kursu Alanya’da yapılacak

Eskrim antrenörlüğü kursu Alanya’da yapılacak

ABONE OL
12:00 - 26 Ağustos 2021 12:00
Eskrim antrenörlüğü kursu Alanya’da yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Eskrim 1. Kademe Yardımcı Antrenör Uygulama Eğitimi Programı 31 Ağustos – 06 Eylül 2021 tarihleri arasında Alanya Spor Eskrim Kompleksi’nde yapılacak. Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince kurslara sadece; Kademe temel eğitim sınavını başarıyla tamamlayanlar, üniversitelerin spor bilimleri alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullarından lisans mezunu olanlar katılabilecek. Kursa katılmak isteyen kursiyerlerin başvurularını ve ödemelerini en geç bugün mesai bitime kadar ‘Spor Bilgi Sistemi (E-devlet)’ üzerinden yapmaları gerekiyor.

Kurs için başvuru evrakları otomatik olarak E-devlet kapısı, Spor Bilgi Sistemi üzerinden yükleneceğinden ayrıca federasyona fiziki olarak gönderilmesine veya kursun gerçekleşeceği yere getirilmesine gerek olmadığı belirtildi. Kursun üst katılımcı sayısı olan 50 kontenjanı dolması halinde Eskrim Federasyonu Eğitim Talimatı ilgili maddesinde yer alan sıralama göz önünde bulundurulacak. Kursa katılmaya hak kazananlara 27 Ağustos Cuma günü bilgilendirme maili gönderilecek. Yeterli başvuru olmaması durumunda kurs ileri bir tarihe ertelenecek.

Alanya’da 31 Ağustos–06 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘Eskrim 1. Kademe Yardımcı Antrenör Uygulama Eğitimi’ne katılacak adayların; ‘Covid-19 tarama anketi, Risk Kabul Formu ve en çok 72 saat önce yapılmış bir Negatif PCR test sonuçlarını da yanlarında getirmeleri gerekiyor. İki doz aşı yaptıran kursiyerlerin PCR testi yaptırmalarına gerek duyulmuyor.

Yüz yüze uygulama eğitiminin başlayacağı tarihte tüm kursiyerlerin Alanya Spor Eskrim Kompleksinde kurs başlangıç saatinde ekipmanları ile hazır bulunmaları gerekiyor. Kursiyerler uygulama eğitimine gelirken kursun başladığı günü kapsayacak şekilde 72 saat geçerli PCR testi yaptırmaları mecburiyeti bulunuyor. PCR testleri olmayan kursiyerler hiçbir şekilde salona alınmayacak, testlerini yaptırmadıkları takdirde kursla ilişikleri kesilecek.

31 Ağustos –  05 Eylül tarihleri arasında olan eğitimlerin ardından 6 Eylül 2021 tarihinde teorik ve uygulama sınavı yapılacak Kurs ücreti 1. Kademe için 750 TL olarak belirlendi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.