DOLAR 32,4878 -0.02%
EURO 35,0128 -0.09%
ALTIN 2.438,530,13
BITCOIN 21139631,03%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Esnafa indirimli şeker desteği

Esnafa indirimli şeker desteği

ABONE OL
09:13 - 17 Haziran 2022 09:13
Esnafa indirimli şeker desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez’in girişimcileri sonucu pastane ve tatlı üretimi yapan esnaflar yüzde 50 indirimli şeker desteğinden faydalanıyor. Tatlı üretimi yapan 18 esnafa 280 torba yani 147 ton şeker dağıtımı yapıldı. Evraklarını tamamlayan 18 esnaf için Burdur Şeker Fabrikası’ndan getirilen şekerler teslim edildi.

Dün sabah saatlerinde Gazipaşa’ya gelen kamyondaki şekerlerin dağıtımı yapıldı. Şeker dağıtımını yakından takip eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, esnafa yönelik çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Oda Başkanı Sönmez, “Konu ile ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Sönmez şunları söyledi, “Şeker fiyatlarındaki artış nedeniyle imalatta zor bir dönem geçiren pastane ve tatlı üretimi yapan esnafımızın indirimli şeker almasını sağladık. Dün sabah ilk dağıtımı yaptık. Esnafımız 50 kiloluk şekeri piyasadan 1100 liraya alırken 550 liraya almalarını sağladık. İndirimli şeker alan esnafımız biraz da olsa nefes alacak. Göreve esnaflarımızın sorunları çözmek için talip olduk, esnaflarımızda bizlere güvenoyu verdi. Elimizden geldiği kadar esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İndirimli şekerlerini alan esnaflar ise Oda Başkanı Hasan Ali Sönmez ve yönetimine teşekkür etti. Esnaflar, “İşyerlerimizde en çok kullandığımız ürünlerin başında şeker geliyor. 50 kiloluk şekerin fiyatı 1100-1200 liraya kadar çıktı. Oda Başkanımız Hasan Ali Sönmez, şekeri yüzde elli indirimli alabileceğimizi söyledi. Bu habere çok sevindik, evraklarımızı teslim ederek başvuruyu yaptık. Bugün şekerlerimiz geldi, şeker maliyetimiz yarı yarıya azaldı. Un ve yağ fiyatlarında indirim bekliyoruz. Oda Başkanımız Hasan Ali Sönmez ve yönetimine çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.