DOLAR 32,3202 0.2%
EURO 35,1032 -0.1%
ALTIN 2.298,110,92
BITCOIN 23121412,54%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Esnafın sorunlarını çözmek için aday oldum’

‘Esnafın sorunlarını çözmek için aday oldum’

ABONE OL
16:02 - 22 Mart 2022 16:02
‘Esnafın sorunlarını çözmek için aday oldum’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Pazarcılar Odası Başkan Adayı Ali Değirmen, seçime 5 gün kala seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla yapılan açılışta esnaflara seslenen Değirmen, esnafın sorunlarını çözmek için aday olduğunu söyledi.

Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ali Değirmen, seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Kadıpaşa Mahallesi Kemal Reisoğlu Caddesi üzerindeki seçim ofisinin açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, oda başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı.
Diğer başkan adayları Hüseyin Gök ve Kemal Kayabaşlı’nın da katıldığı açılışta Ali Değirmen, tekrar aday olmayan odanın mevcut Başkanı Hasan Yiğit’e hizmetleri için plaket takdim etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir konuşma yaparak esnafa seslenen Değirmen, şöyle konuştu: “Önümüzde yaşanmamış çok şeye gebe yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Bu süreçte umutlarla ve dualarla işlerinizin daha bereketli olmasını, bolluk ve zenginliklerin hanenizden hiç eksik olmamasını arzu etmekteyim. Biz bu yola siftah etmek ve bereketi Allah’tan dileyerekten çıktık. Esnafımızın yoğun isteği ve desteği üzerine oda başkanlığına aday olduk. En büyük amacımız siz değerli üyelerimize ve bizlerden alışveriş yapan Alanya halkımızın en iyi hizmet almasını sağlamaktır. Esnaflarımızın sorunlarını kamu kurumları ve belediyemizle el ele vererek ayrım gözetmeksizin, hoşgörülü bir şekilde esnaflarımızın kazanımına yönelik sorunlarının giderilmesini sağlayacağız. Yağmur, fırtına, soğuk, sıcak demeden Alanya halkına hizmet eden esnaflarımızın haklı talep ve sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur. Pazarcı esnafımızın hiçbir sorunu çözülemez değildir. Her meselenin kolay bir yolu var. Yeter ki samimi bir şekilde isteyelim ve üzerine düşelim. İnşallah başta pazarcı esnafımız olmak üzere tüm esnafımızın ve vatandaşımızın sorunlarını çok yakında düzelecek. Yüzler gülecek, umutlar tazelenecek. Pazarcı esnafını ayağa kaldırmak için sizlerle omuz omuza olmaktan dolayı son derece heyecanlıyım. Bu yarışta desteklerinizi bekler, tüm adaylara da başarılar dilerim.”

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.