DOLAR 32,5760 0.09%
EURO 35,0346 0.55%
ALTIN 2.427,500,21
BITCOIN 2094036-3,55%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
EVE SIÇRAYAN YANGINA VATANDAŞ MÜDAHALE ETTİ

EVE SIÇRAYAN YANGINA VATANDAŞ MÜDAHALE ETTİ

ABONE OL
10:50 - 17 Ağustos 2020 10:50
EVE SIÇRAYAN YANGINA VATANDAŞ MÜDAHALE ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Otluk ve çalılık alanda çıkan yangın bir eve sıçradı. Vatandaş yangına kova ve hortumla müdahale ederken korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Yangın saat 16.30 sırasında Kepez ilçesi Yavuz Selim Mahallesi 6123 Sokak’taki boşluk alanda başladı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle otluk ve çalılık alandan dumanlar yükselmeye başladı. Havanın sıcak ve rüzgarlı olması nedeniyle alevler kısa sürede çevreye yayıldı. Vatandaş yangını 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, diğer taraftan alevlere kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştı. Mahalleli eline aldığı kova ve su hortumlarıyla yangına müdahale etse de başarılı olamadı. Gittikçe büyüyen alevler müstakil bir evin bahçesine sıçradı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri çok sayıda ekiple yangın söndürüldü. Yangında evin 2 odası zarar gördü.

“İKİ ODAM YANDI”

Yangına evinin önünde misafirleriyle çay keyfi yaparken yakalanan Fevzi Yavuz, ”Pazar günü olduğu için misafirlerimi ağırlıyordum. Biraz sonra komşum yangın var diye yanımıza geldi. Gidip baktığımda yangın bahçemize gelmişti. Müdahale etmeye çalıştık ama hızla yayıldı. Yangında evimin doğu tarafındaki iki odam zarar gördü. Depom ve mallarım yandı. İtfaiyemiz ve komşularımızın yardımıyla yangın, evimi tamamen yakmadan söndürüldü. Komşularımdan Allah razı olsun.” dedi. Öte yandan yangın anındaki panik ve kovalarla söndürme çalışmaları vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis ve itfaiyenin yangınla ilgili incelemesi devam ediyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.