DOLAR 32,6561 0.42%
EURO 34,8706 0.22%
ALTIN 2.491,670,30
BITCOIN 20762934,22%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Evini alevler içerisinde görünce kiracısına tokat ve yumruk ile saldırdı

Evini alevler içerisinde görünce kiracısına tokat ve yumruk ile saldırdı

ABONE OL
14:43 - 14 Mart 2022 14:43
Evini alevler içerisinde görünce kiracısına tokat ve yumruk ile saldırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da 3 ay önce kiraladığı evinin yandığını gören ev sahibi adeta çileden çıktı. Kiracısına yumruk ve tokat ile saldıran adamı mahalle halkı güçlükle ayırdı. Kiracı ise çaresizlik içerisinde yangını izledi.

Yangın, Muratpaşa’da Yeşildere Mahallesi 1169 sokak üzerindeki müstakil evde çıktı. Edinilen bilgiye göre; Serdar Sapar’ın kiracı olarak oturduğu evden dumanların çıktığını gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti.

Ev sahibi evinin yandığını görünce çileden çıktı

Söndürme çalışmaları devam ettiği sırada yangın yerine evin sahibi Mustafa B.’ de geldi. Evinin yandığını gören adam önce kiracısı ile tartıştı daha sonra ise bir anda saldırmaya başladı. Kiracısına tekme ve tokat ile saldıran adamı mahalleli güçlükle sakinleştirdi. Bir süre sonra vatandaşlar tarafından ayrılan kiracı ve ev sahibi yangını çaresizlik içerisinde izledi. Ev sahibinin eşi ise gözyaşlarına boğuldu. Yangın itfaiye ekiplerinin 30 dakikalık çalışmasının ardından söndürüldü. Yapılan ilk incelemede yangının sobadan çıktığı tahmin ediliyor. Polis ve itfaiye ekipleri yangın ile ilgili olarak inceleme başlattı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.