DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072232-0,36%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Faturaları ödemeyin’ talimatı gelirse uyarız

‘Faturaları ödemeyin’ talimatı gelirse uyarız

ABONE OL
14:46 - 16 Şubat 2022 14:46
‘Faturaları ödemeyin’ talimatı gelirse uyarız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP İlçe Başkanı Karadağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun fahiş zamlar sonrası “Elektrik faturasını ödemeyeceğim” çıkışı üzerine konuşarak “Ödemeyeceğim açıklaması Kılıçdaroğlu’nun fevri olarak yapmış olduğu bir açıklamadır. Partimizin veya genel başkanımızın bir talimatı değil. Genel bir talimat olduğu zaman da mutlaka buna uyacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ardından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Karadağ, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri Salı Pazarı ve Balıkçılar Pazarı esnafı ziyaretinden izlenimleri aktardı. Zam furyasına dair esnaf ve vatandaşın görüşlerini aldıklarını söyleyen Karadağ, halkın nabzını tutmak için bu tür gezilerin devam edeceğini aktardı.

Karadağ, elektrik başta olmak üzere birçok ürüne getirilen zamların devam edeceğini vurgulayarak ilaç fiyatlandırmasında kullanılan Euro kurunun 4,5786 liradan 6,2925 liraya çıkarılmasının ardından ilaç fiyatlarına yüzde 37,43’lük zammın 19 Şubat’tan itibaren uygulanmaya başlanacak olmasına değindi. Bu konuda çok büyük tepkilerin olduğunu belirten Karadağ, “Halkımızın tedavi için aldıkları ilaçların fiyatları çok farklı olacak. Artık hayatımızın her alanına işler oldu. Biz bir an önce zamların tamamının geri alınmasını talep ediyoruz. Çünkü artık karakış çekilmez oldu. Bu karakışta nasıl baharı getireceğiz sıkıntısını düştük” dedi.

Önceki gün ilçedeki tarım sektörünün temsilcilerini ağırlayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun Yeniköy Barajı’nın önümüzdeki günlerde su dağıtımının yapılacağı ile ilgili müjde verdiğini söyleyen Karadağ, “Ancak edindiğim intibah ve yaptığım çalışmalar sonucunda bir defa barajda bir su tutumu söz konusu değil. Bir miktar boru gelmiş ama boruların geçecek olduğu hatta kamulaştırma yapılmamış. Aynı olay Dim Barajı Sulama Suyu Projesi de Demirtaş Mahallesi’nde tıkanmış kalmıştır. Aynı kamulaştırma sorunu orada da vardır. Özellikle yazın sulama suyunda üretici mağduriyet yaşamaması için bu sorunların bir an önce aşılması gerekiyor.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fahiş zamlar sonrası “Elektrik faturasını ödemeyeceğim” çıkışı hatırlatılarak “İlçe teşkilatının elektrik faturasını ödediniz mi?” soruna da yanıt veren Karadağ, “İlçe teşkilatımızın elektrik faturası 1.100 lira civarında geldi. Fazla gelmemesi için klima çalıştırmamaya özen gösteriyor ve akşam ampul açmamak için toplantılarımızı gündüz yapıyoruz. ‘Ödemeyeceğim’ açıklaması Kılıçdaroğlu’nun fevri olarak yapmış olduğu bir açıklamadır. Elbette ki uymak isteyen uyabilir. Ama partimizin veya genel başkanımızın bir talimatı değil. Genel bir talimat olduğu zaman da mutlaka buna uyacağız” şeklinde konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.