DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20829160,81%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
FB’NİN ESKİ KAPTANINDAN BÖLEZOĞLU’NA ALANYA ELEŞTİRİSİ

FB’NİN ESKİ KAPTANINDAN BÖLEZOĞLU’NA ALANYA ELEŞTİRİSİ

ABONE OL
08:40 - 30 Nisan 2021 08:40
FB’NİN ESKİ KAPTANINDAN BÖLEZOĞLU’NA ALANYA ELEŞTİRİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Sarı-Lacivertliler’in Alanya’daki değişikliklerine üstü kapalı bir gönderme yaptı. Ümit Özat, “90’da Osasuna forvet çıkarıp defans sokuyor oyuna. Nereden nereye…” paylaşımı yaptı. Özat, bu paylaşımında maçın bitimine iki dakika kala Tisserand ve Novak’ı oyuna süren Belözoğlu’nun tercihini eleştirdi. Geçtiğimiz haftalarda Özat, Emre Belözoğlu’nun FETÖ aleyhine açıklama yapamamasını eleştirmişti.

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile aralarındaki bağ kopan Ümit Özat, Sarı-Lacivertli takımın maçı oynanırken dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Özat, maçın bitimine iki dakika kala Tisserand ve Novak’ın oyuna alan Emre Belözoğlu’nu üstü kapalı şekilde eleştirdi.

Ümit Özat, Emre Belözoğlu'nun peşini bırakmıyor! 'FETÖ' tartışması yaşayan ikilinin gerilimini şimdi de 'Osasuna' göndermesi yükseltecek

GRANADA’YI ÖRNEK VERMEK İSTEMİŞTİ

Tisserand ve Novak’ın alınmasına yönelik Özat, “90’da Osasuna forvet çıkarıp defans sokuyor oyuna. Nereden nereye…” paylaşımını yaptı. O esnada İspanya La Liga‘da Barcelona, evinde Granada‘ya 2-1 mağlup oluyordu. Granada maçın son anlarında hücumdan oyuncu alıp, savunmacı dahil etti ve maçı kazandı.

Ümit Özat, Emre hocanın peşini bırakmıyor! 'FETÖ' tartışmasının ardından şimdi de 'Osasuna' göndermesi gerilimi yükseltecek

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.