DOLAR 32,5110 0.19%
EURO 34,8177 0.25%
ALTIN 2.485,760,97
BITCOIN 2002378-2,11%
Antalya
21°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Film sahnelerini aratmayan kurtarma operasyonu

Film sahnelerini aratmayan kurtarma operasyonu

ABONE OL
16:08 - 14 Haziran 2022 16:08
Film sahnelerini aratmayan kurtarma operasyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Serik’te itfaiye ekipleri, depo inşaatında 6 metre derine düşen işçiyi film sahnelerini aratmayan bir operasyonla kurtardı.
Olay, Serik’e bağlı Merkez Mahallesi’nde yapımı devam eden pakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir işçi depo yapımı esnasında merdivenden düştü. Yerinden kıpırdayamayan işçinin çalışma arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Operasyon 2 saat sürdü
Ekipler itfaiye aracında bulunan vinç yardımıyla 6 metre aşağıya indi. Talihsiz işçi Uğur Bayar (28) büyük uğraşlar sonucu, bulunduğu yerden halatlar bağlanarak sedye üzerine konulup dikey şekilde yukarı çekildi. Olay sonrası çevrede bulunan vatandaşlar da hem yaralı olarak kurtarılan işçi Bayar’a moral verdi hem de ekipleri alkışlarla tebrik etti. Yaklaşık 2 saat süren operasyon sonrasında sağlık ekipleri, sağ bacağının kırıldığı tespit edilen Bayar’ı ambulansla hastaneye sevk etti.
Şantiye yanında oturan mahalle sakinlerinden Ali Rıza Toy, “Bir saat öncesi buradan geçerken burada arkadaşlar çalışırken toprak altında kaza olmuş. İşçi arkadaş düşmüş, biz de mahalleli olarak elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık. İtfaiyeyi çağırdık, şantiyenin şefleri olsun herkes elinden gelen çabayı gösterdi. İlk defa böyle bir kaza oluyor şantiyede, isteyerek de bir olay yok yani. Ekipler yoğun bir mesai harcadılar ve kurtardılar sonra hastaneye yetiştirdiler” şeklinde konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.