DOLAR 32,4677 -0.06%
EURO 34,8463 -0.01%
ALTIN 2.500,390,66
BITCOIN 20883471,25%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Fırtınaya dayanamayan ağaç araçların üzerine devrildi

Fırtınaya dayanamayan ağaç araçların üzerine devrildi

ABONE OL
14:04 - 11 Ocak 2023 14:04
Fırtınaya dayanamayan ağaç araçların üzerine devrildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da etkili olan şiddetli yağmur ve fırtınaya dayanamayan dev Benjamin ağacı, kırmızı ışıkta bekleyen otomobil ve minibüsün üzerine devrildi. Kaza sonucu kimse yaralanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından turizm kenti Antalya’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur, zaman zaman adeta hayatı durma noktasına getirdi. Yağmur dolayısıyla göle dönen yolda araçlar ilerlemekte zorlanırken, vatandaşlar da yoldan karşı tarafa geçmekte güçlük çekti. Kent merkezinde etkili olan fırtınada, Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi İsmail Baha Suralsan Caddesi üzerindeki dev Benjamin ağacı, kırmızı ışıkta bekleyen, içerisinde yolcuların da olduğu ticari taksi ve minibüsün üzerine devrildi.
Olayda yaralanan olmazken, her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Araçlar, itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden ağacın dalların kesilmesi ile çıkarıldı. Ticari taksi sürücüsü Tacettin Barut, “Kırmızı ışıkta bekliyorduk. Üzerimize doğru araç geldi. İçinde müşteriler de vardı, zor kurtulduk” dedi. Öte yandan, aynı yerde devrilmek üzere olan bir başka ağaç da ekipler tarafından kesildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.