DOLAR 32,6073 0.39%
EURO 34,7579 0.01%
ALTIN 2.498,360,58
BITCOIN 20326611,91%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da korona bir ailenin sonu oldu!

Gazipaşa’da korona bir ailenin sonu oldu!

ABONE OL
12:17 - 12 Ağustos 2021 12:17
Gazipaşa’da korona bir ailenin sonu oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa’da geçtiğimiz hafta korona virüs nedeniyle eşini kaybeden itfaiye personeli Erol Ateş, aynı hastalık yüzünden hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta Gazipaşa acı bir haberle sarsılmıştı. Gazipaşa’da Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli olarak çalışan iki çocuk annesi Özlem Onaç Ateş, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Bugün acı bir haber daha geldi ve Özlem Onaç Ateş’in eşi olan Erol Ateş aynı hastalık nedeniyle hayatını kaybetti. Eşinin vefatının ardından 10 gün daha hayatta kalan ve tedavi gören Büyükşehir Belediyesi itfaiye personeli Erol Ateş’in vefat haberi Gazipaşa’yı ve sevenlerini yasa boğdu. Korona virüs bir ailenin adeta sonu olurken, Ateş çiftinin iki çocuğu ise yakınları tarafından alındı.

Gazipaşa eski Belediye Başkanı şu anki Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Çelik, bir mesaj yayımlayarak ” Yaklaşık bir aydır Covid-19’a karşı yaşam mücadelesi veren büyükşehir belediye personeli Erol Ateş’i ne yazık ki kaybettik. Aynı hastalık nedeniyle 10 gün önce de eşi Özlem Ateş’i toprağa vermiştik. Her iki kardeşimize de Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha uyarmak istiyorum. Salgın hastalıklardan korunmanın tek yolu aşıdır. Lütfen aşı olmayı ihmal etmeyin. Maske, mesafe, hijyen kurallarına uyun” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.