DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20585701,62%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Galatasaray’ın sembol isimlerinden Alanya HEP çıkarması

Galatasaray’ın sembol isimlerinden Alanya HEP çıkarması

ABONE OL
14:38 - 16 Mayıs 2022 14:38
Galatasaray’ın sembol isimlerinden Alanya HEP çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’nin bu yıl 3.’sünü gerçekleştirdiği spor söyleşilerinin konuğu Galatasaray eski yöneticilerinden Ali Gücüm, Fahri Yılmaz ve Galatasaray’ın eski menajeri ve tercümanı Mert Çetin oldu.

Alanya HEP Üniversitesi Şebnem Köseoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye; Türk futbolunun unutulmaz hakemlerinden Mustafa Kâmil Abitoğlu, Alanya HEP Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş da katıldı.

Galatasaray yönetimine önemli katkılar sağlayan Ali Gücüm, Fahri Yılmaz ve Mert Çetin; mesleki tecrübelerini üniversite öğrencileriyle paylaştı. Üniversite öğrencilerine okul ve iş hayatı ile ilgili önemli önerilerde bulunan konuklar; öğrencilerin Galatasaray ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Galatasaray yönetimine önemli katkılar sağlayan Ali Gücüm ve Fahri Yılmaz, Galatasaray’ın kötü sezon geçirmesi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim döneminde Florya’da Tesis Müdürü olarak görev yapan Fahri Yılmaz; Türk ve dünya futbolu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, Avrupa’daki kulüp yöneticilerinin, Türkiye’ye göre profesyonel davrandığını, takımda önemli yerlerde görev yapan kişilerin futboldan anlayan kişiler olduğunu söyledi. Türkiye’de durumun farklılığına dikkat çeken Yılmaz, “Ben 47 senedir bu camianın içerisindeyim. Futbolun içerisinde üniversite mezunu gençlerimiz de var ama maalesef onlar da kendilerini geliştirmek için bir şey yapmıyorlar. Böyle olursa bir yere varamayız. Biz futbolun kaderini değiştirdik. Bizde herkes antrenör olmak istiyor. Oysa futbolda antrenörün haricinde başka şeyler de var. 800’e yakın nöbetçi antrenör var. Bir takım kötü gidiyor, hemen antrenör değişiyor. Başka branşları seçen yok” diye konuştu. Takımın altyapısının gelişmesi için çok çabaladıklarını söyleyen Fahri Yılmaz, altyapıda görev alan futbolcularla özel ilgilenilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 1 saat süren söyleşi sonunda Alanya HEP Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş, Rektör Vekili Ebru Gülbuğ Erol ve Genel Sekreter Bahar Sivri konuklara teşekkür plaketi hediye etti.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.