DOLAR 32,3691 0.15%
EURO 35,0304 -0.18%
ALTIN 2.321,810,11
BITCOIN 2272281-0,67%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gandilli’ye görkemli açılış

Gandilli’ye görkemli açılış

ABONE OL
12:40 - 2 Nisan 2022 12:40
Gandilli’ye görkemli açılış
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Mehmet Özgün’ün sahibi olduğu Gandilli Kasap & Restoran, yapılan açılış töreninin ardından ilçe halkına hizmet vermeye başladı.

Gazipaşa’da İstiklal Mahallesi’ndeki Gandilli Kasap & Restoran muhteşem bir açılış ile hizmete girdi. Açılışa çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal Mahallesi Hal Kavşağı’nda bulunan Şahin Balık Evi’nin yanına açılan Gandilli Kasap & Restoran için dün muhteşem bir açılış töreni yapıldı. Gazipaşa Belediyesi’nde yıllarca çalışan ve cenaze hizmetlerinden emekli olan Hüseyin Özgün’ün oğlu Mehmet Özgün, tarafından açılan işletmenin açılışı dün saat 14.00’de gerçekleşti. Açılışa Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, belediye meclis üyeleri, İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Polat, Koru Mahallesi Muhtarı Volkan Özalp, bazı kurum amirleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan tarafından okunan duanın ardından işyerinin açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Yılmaz, Müftü Erdoğan ve Kooperatif Başkanı Mustafa Şahin tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi. Gandilli Kasap & Restoran’ın açılışına katılanlara kavurma, pilav ve ayran ikram edildi. İşyeri sahibi Mehmet Özgün, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Gazipaşa’da bir kaç hafta önce Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanlığı’na seçilen Şenol Görgülüer, dün Yakacık Mehmet Oğuz İlkokulu’nu ziyaret etti. Burada okul yönetimi ile sohbet eden Başkan Görgülüer, burada sıcak bir ilgiyle karşılandı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Görgülüer, “Gidemediğin yer senin değildir” düsturuyla çıktığımız bu yolda, yolumuz Yakacık Mehmet Oğuz Galadran İlk/Ortaokulu’na çıktı. Öğretmenlerimizi, kendi elleriyle yavrularımıza kavurma pişirip, ikram ederken bulduk. Güzel ilçemizin bu ücra köşesinde yaptığı işe gönlünü veren, öğrencilerine ilmek ilmek sevgisini nakşeden bu kardeşlerimizi can-ı gönülden kutluyorum. Bu vesileyle okul idaremizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.