DOLAR 32,3274 0.23%
EURO 35,1585 0.07%
ALTIN 2.297,740,90
BITCOIN 22767490,66%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gaye Coşkun’dan Alanya’daki gazeteciler için önemli projeler

Gaye Coşkun’dan Alanya’daki gazeteciler için önemli projeler

ABONE OL
14:02 - 2 Aralık 2021 14:02
Gaye Coşkun’dan Alanya’daki gazeteciler için önemli projeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve 4 Aralık Cumartesi günü yapılacak kongrede başkan adayı olan Gaye Coşkun, seçim öncesi hedeflerini sıraladı. Geride kalan 3 yılda önemli çalışma ve projelere imza atan, yeni dönemde de meslektaşlarının refahı için projeler üreten Gaye Coşkun, yeni dönemde indirim anlaşmaları ve mesleki gelişime katkı sunmak adına çalışmalar yürüteceklerinin sözünü verdi.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 4 Aralık saat 11.00’da 13. Olağan genel kurulunu Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirecek. AGC’nin mevcut başkanı ve başkan adayı Gaye Coşkun da, seçim öncesi AGC üyelerine yönelik yeni hedeflerini açıkladı. Mevcut projelerinin devam edeceğini ve birçok yenilikle üyelerini buluşturacağını müjdeleyen Coşkun, gazetecilerin itibarını zedeleyen her türlü oluşuma karşı mücadele vereceklerinin de seçim beyannamesinde altını çizdi.

Yenilikçi ve teknoloji çağına uygun bir şekilde hazırlanan seçim beyannamesi dijital ortamda üyelere sunuldu. Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun seçim beyannamesinde şu ifadelere yer verdi:

“Alanya Gazeteciler Cemiyeti, tüm üyelerinin eşit temsil edildiği özgür bir medya örgütüdür. Bundan böyle de hiç bir kişi veya kurumun arka bahçesi olmayacaktır. Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin kamu kurumları, mülki idareciler, yerel yönetim, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti örgütleri ile mevcut olan ilişkileri meslek etiğinin el verdiği kadar yakın ve gerektiği kadar mesafeli olmaya devam edecektir. Katılımcı yönetim anlayışımız ile faaliyet göstermeye devam edeceğiz. Yönetim kurulu ve üyelerimizden oluşturulacak Danışma Kurulları ile interaktif yönetişim tarzı benimsenecektir.

Kardeş cemiyet ilişkilerinin geliştirilmesi için mevcut çalışmalarımız sürdürülerek Rusya ve Gürcistan temaslarımız sonuçlandırılacaktır. Bu çalışmalarımız Uluslararası Medya İlişkileri Komitesi adı altında kurumsallaştırılacaktır. Mesleki sorunların çözümünde çatı örgütler ile işbirliğimiz devam ettirilecek. Gazetecilik meslek yasasının çıkarılması için yapılan çalışmalar desteklenecektir. Çok sayıda meslektaşımızı mağdur eden İnternet Medya Yasası’nın çıkarılması için çatı meslek örgütümüz ile çalışmalarımız sürdürülecektir. Gazetecilik mesleğinin itibarını zedeleyen, meslek etik değerlerine uymayan sözde gazetecilere karşı verdiğimiz mücadele devam ettirilecektir.

Üyelerimizin mesleki gelişimlerine katkı sunmak amacıyla Alanya Medya Akademisi faaliyete geçirilecektir. Dijital medyayı önceliklendiren eğitim programlarına ağırlık verilecektir. Meslek mensuplarımızın yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi için üniversitelerimiz ile işbirliği yapılarak öğretim programları düzenlenecektir.

Meslek mensuplarımızın ve ailelerinin sağlık hizmetlerinden öncelikli, daha düşük maliyetli ve daha geniş çerçevede yararlanabileceği yeni anlaşmalar yapılacaktır. Bu çerçevede ilk olarak Türkiye’deki tüm hastanelerde geçerli olacak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası anlaşması sağlanacaktır. Dönemimizde üyelerimiz için kazandırdığımız indirimli işletmelerin sayısı ve çeşidini ihtiyaçlara göre artıracak yeni anlaşmalar yapılacaktır.

Geçtiğimiz dönem pandemi dolayısı ile sınırlı kalan yurt içi ve yurt dışı kültür gezilerimiz artırılarak devam ettirilecektir. Üyelerimizin mesleki gelişimine katkı sunmak için mesleğimizin ulusal düzeyde öne çıkan isimlerinin katılacağı periyodik söyleşi programları organize edilecektir. Medya başarı ödülleri yarışmamız rekabeti artıracak, yaratıcılığı geliştirecek, mesleki gelişimi teşvik edecek şekilde; fark yaratan mesleki başarıların ödüllendirilmesine devam edilecektir. Yerel medyanın yaşamsal kaynağı olan abone, ilan ve reklam gelirleri başta olmak üzere, meslek mensuplarımızın ve meslek örgütümüzün gelirlerini artırıcı çalışmalar sürdürülecektir. Önümüzdeki dönemin en öncelikli işi üyelerimizin başını sokacağı kaliteli, modern bir ev sahibi olmaları için yakından takip ettiğimiz TOKİ projesini tamamlamak olacaktır.”

 

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.