DOLAR 32,4535 0.12%
EURO 34,4859 -0.04%
ALTIN 2.473,60-0,37
BITCOIN 2059468-4,16%
Antalya
21°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa Belediyesi’nden Ramazan çadırı

Gazipaşa Belediyesi’nden Ramazan çadırı

ABONE OL
12:13 - 2 Nisan 2022 12:13
Gazipaşa Belediyesi’nden Ramazan çadırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Ramazan ayı boyunca her akşam, Gazipaşa Belediyesi tarafından kurulacak çadırlarda vatandaşlar için iftar yemeği verilecek. Nisan ayı boyunca Cumhuriyet Meydanı PTT binası yanında kurulacak olan Belediye İftar çadırları, Gazipaşalı vatandaşların hizmetine açılacak. Toplu İftar yemeği organizasyonunda vatandaşlar, ilk kez 2 Nisan Cumartesi akşamı iftar saatinde bir araya gelecek. “Gönül Sofrası” konsepti ile iftar yemeği hizmetini sunan Gazipaşa Belediyesi, mevsimsel şartları da göz önünde bulundurularak, belediye ekipleri tarafından kurulan çadırda hizmet verecek.

ORUÇLAR, SICAK BİR ORTAMDA RAMAZAN ÇADIRINDA AÇILACAK

Ramazan ayında, iftar sofrasının sıcak bir ortamda oluşması gerektiğini belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Bu yıl Ramazan, baharın ilk ayı olan Nisan ayı içinde olacak. Hemşerilerimizin sıcak, samimi bir ortamda oruçlarını açmalarını istedik. Bu nedenle son derece mevsimsel şartlara uygun, çadırlı bir alan oluşturduk. Bir toplumda dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularının artması için Ramazan ayının güzel bir vesile olduğu bilincindeyiz. Ramazan ayı boyunca İftar çadırımız, Gazipaşalı vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Eksiklikleri gidermenin ayı Ramazan’da da siz değerli hemşehrilerimizin ramazan bereketi ve mutluluğu eksik olmasın diyerek, hep birlikte iftar sofrasında buluşalım dedik. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimizi, Ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Meydanımızda paylaşma duygusunun en güzel yaşanacağı İftar Çadırımıza davet ediyor, Ramazan ayının, Gazipaşa’mıza ve ülkemize; Sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum’’ sözleriyle, ilçedeki vatandaşları ramazan ayı boyunca devam edecek, iftar çadırına davet etti.
Ramazan ayı boyunca her akşam, Cumhuriyet Meydanı’nda PTT Binası yanında kurulacak iftar sofrasında vatandaşlar oruçlarını açacak. Gazipaşa Belediyesi tarafından, vatandaşların kolay ulaşım sağlaması dikkate alınarak, iftar çadırının kurulacağı alanın şehir merkezinde özellikle tercih edildiği bilgisi verildi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.