DOLAR 32,5963 0.34%
EURO 34,8149 0.17%
ALTIN 2.508,530,98
BITCOIN 21103113,26%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşalı kadın girişimciler YÖREX’te stant açtı

Gazipaşalı kadın girişimciler YÖREX’te stant açtı

ABONE OL
10:20 - 21 Ekim 2021 10:20
Gazipaşalı kadın girişimciler YÖREX’te stant açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle bu yıl 11’incisi düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX dün  başladı.

Gazipaşa’dan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin katılım sağlayacağı fuarda ilçemizin yöresel ürünleri tanıtılacak. Gazipaşa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’te stant açtı.
ATB öncülüğünde, TOBB’nin desteğiyle düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, 11.kez ziyaretçilere kapılarını açıyor. ANFAŞ Fuar Merkezi’nde dün  başladı. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’te 5 gün boyunca Anadolu’nun doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine yüzlerce ürün ziyaretçiyle buluşacak. 81 ilden yüzlerce yöresel ürünün sergileneceği fuarda, Gazipaşa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi de yerini aldı. 11’inci YÖREX’e 113 oda borsa, 16 kalkınma ajansı, valilik, belediyeler, kooperatifler, üretici birlikleri ve firmalardan oluşan 650’ye yakın katılımcının yer aldı.
 
GAZİPAŞA’NIN ÜRÜNLERİ TANITILDI

“Sizin oraların nesi meşhur?” sloganı ile düzenlenen YÖREX’e katılan 91 kadın kooperatifinin içerisinde bulunan Gazipaşa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, kendi ürettiği ürünler ile Gazipaşa’nın tanıtımına katkı sağlıyor. Gazipaşa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin standında ilçede üretilen tropikal ürünler, keçiboynuzu ve geçtiğimiz günlerde kooperatifin coğrafi işaret aldığı turunç reçeli yer aldı.  Gazipaşa Çekirdeksiz Nar Festivali’nde de stantlarının bulunacağını kaydeden Gazipaşa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Şerife Yılmaz, “İlçemizin tanıtımına katkı sağlamak için YÖREX’te standımızı açtık, yolu düşen hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz. Gazipaşa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi olarak, yarın ilçemizde başlayacak olan Çekirdeksiz Nar Festivali’nde de bir stant açacağız. İlçemizin kadınlarının ekonomisine katkı sağlamak, Gazipaşa’da üretilen ürünlerin ve Gazipaşa’nın tanımı için bu gibi fuarlarda yer almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Kadın Girişiminin standını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te ziyaret etti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.