DOLAR 32,5271 0.22%
EURO 34,7698 0.09%
ALTIN 2.488,801,09
BITCOIN 20446432,26%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa Kaymakamı Altun öğrencilerle buluştu

Gazipaşa Kaymakamı Altun öğrencilerle buluştu

ABONE OL
10:15 - 14 Ocak 2022 10:15
Gazipaşa Kaymakamı Altun öğrencilerle buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Macar Fahri Özçelik ve Muzkent Okulu’nu ziyaret etti. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, dün ilk olarak Macar Fahri Özçelik İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada Okul Müdürü Bilal Yiğit ve öğretmenlerle bir toplantı yapan Kaymakam Altun ve Müdür Kocagöz, okul hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerle tanışıp öğrencilerin eğitim öğretim durumları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Altun, öğretmen ve müdür Kocagöz, okul idarecileriyle ‘AHENK Projesi’ hakkında konuştu.

Kaymakam Altun, yoğun pandemi şartlarından dolayı çocukların çok etkilendiğini ve bu durumdan dolayı çocuklarda konsantrasyon ile motivasyon sorunlarının oluştuğunu söyledi. Kaymakam Altun, “Biz de bu duruma yardımcı olmak için her hafta okullarımızı ziyaret ediyoruz. Çocuklarımızın yanında oluyoruz. Onlarla beraber kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın eğitim ve öğretim için bu sorunları hep birlikte çalışıp çözeceğiz. Diğer bir konu ise bildiğiniz üzere AHENK Projesi. Proje kapsamında amacımız öğretmenlerin, okul yönetiminin, milli eğitim müdürlüğünün ve kaymakamlık olarak bizim bu zamana kadar öğrenciler için yaptığımız tüm çalışmaları tek çatı altında toplamak. Yani öğrencilerin yapmış olduğu resim, satranç, sportif, okuma etkinlikleri ile sanatsal, sportif, kültürel ve eğitsel tüm faaliyetleri tek çatı altında çocuklarımıza vermeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Öğretmenlerle yapılan toplantının ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Orhan Altun, daha sonra Ahenk Projesi kapsamında Muzkent İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okul ziyaretinde Kaymakam Altun’a Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz de eşlik etti. Kaymakam Orhan Altun, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulun eksikleri ve yapılacak projelerle ilgili bilgi aldı. Okul kütüphanesinde de incelemelerde bulunan Kaymakam Altun, eksiklerin tespit edilerek tedarik edilmesi talimatını verdi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.