DOLAR 32,6086 0.38%
EURO 34,7905 0.05%
ALTIN 2.498,140,57
BITCOIN 20363021,72%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa öğrenci yurdunun parası hesaba yattı I AK PARTİ’DEN ÖNEMLİ HİZMET

Gazipaşa öğrenci yurdunun parası hesaba yattı I AK PARTİ’DEN ÖNEMLİ HİZMET

ABONE OL
10:09 - 13 Ekim 2021 10:09
Gazipaşa öğrenci yurdunun parası hesaba yattı I AK PARTİ’DEN ÖNEMLİ HİZMET
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa’da yurt binasının ödeneği İl Mili Eğitim Müdürlüğü’nün banka hesabına yattı. Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantılı olduğu için devlete devredilen yurt inşaatı için altı milyon iki yüz bin (6.200.000) liralık ödenek tahsis ettirmişti. Doğan, tahsis edilen paranın Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün banka hesabına yatırıldığını açıkladı.

Gazipaşa’da Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle devlete devredilen yurt inşaatı, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan tarafından Millî Eğitim’e tahsis ettirildi. Doğan, yaklaşık 2 hafta önce de Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı ve Antalya Valisi ile yaptığı birebir görüşmeler neticesinde, karkas binanın bitirilmesi için gerekli olan 6 milyon 200 bin TL’lik ödenek  tahsis ettirdi.

Yurt için ayrılan para, İl Mili Eğitim Müdürlüğü’nün hesabına yatırıldı. Mili Eğitim Müdürlüğü’nün bir kaç ay içinde Gazipaşa’ya mimar ve mühendis göndererek yurt binasının tamamlanması için bir proje hazırlayacağı, ardından inşaat çalışmalarına başlanacağı öğrenilirken, Ali Doğan, Gazipaşa’ya bir de kız öğrenci yurdu kazandırmak istediklerini söyledi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.