DOLAR 32,4992 0.13%
EURO 34,8852 0.31%
ALTIN 2.475,300,54
BITCOIN 2002583-3,77%
Antalya
20°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa Tarım Fuarı’na Alanya damgası

Gazipaşa Tarım Fuarı’na Alanya damgası

ABONE OL
10:56 - 14 Mayıs 2022 10:56
Gazipaşa Tarım Fuarı’na Alanya damgası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa’da bu yıl 13’üncü kez düzenlenen tarım fuarı bugün sona eriyor. Fuara Alanya’dan Özkaya Sigorta da katıldı. Alanya merkez ve Konaklı Mahallesi başta olmak üzere Alanya’nın tüm mahalleleri, Manavgat, Gazipaşa ve Gündoğmuş’ta da yüzlerce üretici ve çiftçi ile çalışan Özkaya Sigorta’nın sahibi Bilal Öztürk, fuara katılanlara özellikle çiftçi sigortası ve TARSİM konularında bilgi verdi.

Gazipaşa Tarım Kültür Turizm Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından kaymakamlık ve belediyenin desteğiyle düzenlenen 13. Gazipaşa Tarım Fuarı’nda ziyaretçiler bölgede yetiştirilen bitki, meyve ve sebze fidan ve tohum stantlarını gezdi. Fuarda Tropikal Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile Alanya, Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir belediyelerinin stantları ziyaretçilerin ilgisini çekti. Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü BATEM Üretme ve İşletme Bölüm Başkanı Dr. Süleyman Bayram, ziyaretçilere ‘Avokado yetiştiriciliği’ konulu sunum yaptı. Sunumda avokadonun ticari değerinin gittikçe arttığını dile getiren Bayram, bu konuda planlama yapılması gerektiğini bildirdi. Avokado yetiştiriciliğinin dünyada gittikçe arttığını kaydeden Bayram, Türkiye’de de avokado üretiminin de ciddi rakamlara ulaşabileceğini sözlerine ekledi.

KAYMAKAM ALTUN VE EŞİ FUARI GEZDİ

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve eşi Bedriye Altun fuarı ziyaret etti. Stantları gezen Kaymakam Altun ve eşi, burada esnaflar ile sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra Ziraat Odası’nın standını ve Sessiz Ressam Halit Şahiner’in standına ziyaret eden Kaymakam Altun ve eşi daha sonra fuardan ayrıldı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.