DOLAR 32,4092 0.26%
EURO 35,3430 0.14%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 22912792,20%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da alkollü ve ehliyetsiz sürücü polislere zor anlar yaşattı

Gazipaşa’da alkollü ve ehliyetsiz sürücü polislere zor anlar yaşattı

ABONE OL
17:14 - 25 Ekim 2022 17:14
Gazipaşa’da alkollü ve ehliyetsiz sürücü polislere zor anlar yaşattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa’da  kaza yaptığı noktadan kaçan ve polis tarafından yakalanan alkollü ve ehliyetsiz sürücü, polislere zor anlar yaşattı. Ayakta durmakta güçlük çeken sürücü” Bir daha polis durdurduğunda durmayacağım çünkü ceza kesiyor” deyip o anda kendisini görüntüleyen gazeteciye de küfür ve hakaret etti. Sürücüye, alkollü araç kullanmak başta olmak üzere ayrı ayrı 3 maddeden 17 bin 561 TL idari para cezası yazıldı. Alkollü sürücünün kullandığı araç ise trafikten men edildi.
Polis ekiplerini harekete geçiren olay, gece saat 01.20 sıralarında Gazipaşa’nın İstiklal Mahallesi’nde yaşandı. Mehmet Oğuz Bulvarı, Manavlar Kavşağı’nda 07 VEH 72 plakalı otomobilin kaza yaptığı ve sürücüsünün alkollü olabileceği yönde ihbar alan polis ekipleri, kaza yerine geldiklerinde sürücünün aracıyla birlikte olay yerinden ayrıldığını belirledi. Güvenlik kamerası görüntülerinden sürücünün D400 Karayolu’na çıktığını ve Mersin istikametine seyir halinde olduğunu tespit eden ekipler, sürücünün İtfaiye Kavşağı’ndan şehir merkezine geri döndüğünü fark etti. Denizkızı Kavşağı’nda yolu kesilen sürücü, araçtan indirildi. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorlanan Ahmet S. isimli sürücü, polislere zor anlar yaşattı.

“Çek şunu burnumdan”
Alkollü sürücü Ahmet S., alkol testine girmemek için polisleri dakikalarca oyaladı. Polisin tüm ısrarlarına rağmen alkolmetreyi üflemeyi reddeden Ahmet S., polisin uzattığı alkolmetreyi, “Siz benim gardaşımsınız. Çek şunu burnumdan” diyerek, “Ben bunu yaparım da… Hastanede yapalım” dedi.

Bir daha polis görünce durmayacağım

Yazılan cezadan rahatsız olan Ahmet S., “Bana ceza yazsanız da önemli değil, yazmasanız da önemli değil. Zaten ben cezayı çok yedim. Bir daha polis gördüğüm zaman durmayacağım. Durduğum zaman adamlar ceza yazıyor. Benim, alkollü araç kullanmaktan 50 bin lira cezam var. Beni kaymakam da bilir, hakim de bilir, savcı da bilir, emniyet müdürü de bilir” diye konuştu.

Gazeteciye küfredip saldırmak istedi

Polislere zor anlar yaşatan Ahmet S., o sırada görevini yapmak isteyen gazeteciyi de hedef aldı. Kendisini görüntüleyen gazeteciye küfür ve hakaret edip saldırmak isteyen sürücüye, polis ve bekçiler engel oldu. Gazeteciye ağza alınmayacak küfürler eden Ahmet S.’ye, alkollü araç kullanmak başta olmak üzere ayrı ayrı 3 maddeden toplamda 17 bin 561 TL idari para cezası yazıldı. Daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ortaya çıkan sürücünün kullandığı araç, trafikten men edildi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.