DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069710-1,73%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da Başkan Yılmaz’dan 24 Kasım ziyareti

Gazipaşa’da Başkan Yılmaz’dan 24 Kasım ziyareti

ABONE OL
14:23 - 24 Kasım 2021 14:23
Gazipaşa’da Başkan Yılmaz’dan 24 Kasım ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bugün sabah saatlerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Gazipaşa’da eğitim veren okullarda görevli öğretmenleri ziyaret etti. Eğitimcilerin Öğretmenler Günü’ nü kutlayan Başkan Yılmaz, ziyareti sırasında öğrencilere de başarı dileklerinde bulundu. Başkan Yılmaz, Anadolu Lisesi, Merkez Anadolu Lisesi, Ekmel İlkokulu ve Gazipaşa Fen Lisesi’ni temsili olarak ziyaret etti, öğretmenlerle sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Yılmaz, “Gazipaşa’da görev yapan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum” dedi, ardından tüm öğretmenlere karanfil armağan ederek çikolata ikramında bulundu. Başkan Yılmaz, Gazipaşa’da eğitim çıtasının yükselmesi adına eğitim yuvalarına yönelik imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Sizin gibi değerli eğitimcilerin de bizlerden bekledikleri istek ve talepleri dinlemek isterim. Eğitim refahın yükselmesinde sizlerin büyük bir payı olduğunu biliyor, göstermiş olduğunuz gayretleri takdirle izliyorum. Gazipaşa’yı sizlerin desteğiyle eğitim yuvası haline getirmek istiyoruz. Çok sayıda zeki öğrencimiz var ve bu öğrencilerin lise tercihlerinde dışardaki okullara yönelmeleri yerine Gazipaşa’da kalmalarını çok isteriz. Gazipaşa’nın eğitim seviyesi oldukça yüksek, bu durum gurur verici. Faaliyete geçirilmek üzere elimizde eğitimle alakalı çok projemiz var. Sizlerin de proje önerilerine her zaman açığız” dedi.

Eğitim kurumlarına yönelik verdiği destekler için Başkan Yılmaz’a teşekkür eden okul müdürleri ve öğretmenler, eğitim gönüllüsü ve destekçisi bir belediye başkanına sahip olmanın getirdiği gururla, şanslı ve mutlu hissettiklerini belirttiler. Ziyarette bulunulan okullarda görev yapan müdür ve öğretmenler, Başkan Yılmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Yılmaz, “Eğitim bizlerin her zaman önceliği olmuştur ve eğitime olan desteklerimiz her zaman devam edecektir. Sevgili öğretmenler. Yarınlarımızın kahramanları sizlere emanet. Geleceğimizin cumhurbaşkanları, milletvekilleri, bilim insanlarını sizler yetiştiriyorsunuz. Eğitim bizlerin her zaman önceliği olmuştur. Gelecekte hatırı sayılır, başardığı işlerle konuşulan, ülkesine pek çok şey kazandıran bireyler yetiştirmenizi temenni ediyorum. Sizlerden beklentilerimiz çok büyük. Hayatlarını eğitime adayan, hepimizin hayatında önemli bir konumda olan tüm öğretmenlerimize iyi bir ders yılı temenni ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği günün yıl dönümünde, ülkemizin dört bir yanında heyecanla ve gururla görev yapan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aileleri ile birlikte, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.