DOLAR 32,4948 0.14%
EURO 34,7734 0.12%
ALTIN 2.477,960,65
BITCOIN 20719013,10%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da Kerim Aydoğan’a tepki çığ gibi

Gazipaşa’da Kerim Aydoğan’a tepki çığ gibi

ABONE OL
10:43 - 9 Haziran 2022 10:43
Gazipaşa’da Kerim Aydoğan’a tepki çığ gibi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER:HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

30 yıl önce yapımına başlanan Gazipaşa Yat Limanı’nın yerinde saydığını belirten vatandaşlar, gerekli çalışmayı yapmayan Kerim Aydoğan’a tepki gösterdi.

Gazipaşa’da 1992 yılında yapımına başlanan yat limanı, aradan geçen 30 yıla rağmen tamamlanamadı. Gazipaşa’da yaz sezonun gelmesi ile birlikte atıl durumda olan yat limanının ilçeye faydasından çok zararı olduğunu belirten vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

30 YILDIR BİTMEDİ

Gazipaşa’da 1992 yılında temeli atılan ve 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın Gazipaşa’ya hediyesi olarak nitelendirilen yat limanı, 30 yıldır bitirilemedi. Yıllardır hizmete açılmayan yat limanının bir an önce açılması için yetkililerin harekete geçmesini bekleyen vatandaşlar, yat limanının artık sarhoşların ve kadın satıcılarının mekânı olduğunu ifade ettiler.
Vatandaşlar, Gazipaşa’da yıllardır atıl vaziyette bekleyen yat limanının inşaat ihalesini Alanya Belediye Meclis Üyesi MHP’li Kerim Aydoğan’ın sahibi olduğu Aydoğan A.Ş. şirketi kazanmıştı. Yer tesliminden sonra Aydoğan A.Ş, Gazipaşa Yat Limanı inşaat çalışmasına başladı. Bir kaç yıl içinde limanın kaba inşaatının yüzde 75 kısmı tamamlandı ve ardından çalışmalar sona erdi. Gazipaşa Yat Limanı’nın tamamlanması halinde bölge modern bir tesise sahip olacaktı ancak işadamı Kerim Aydoğan inşaatı bir türlü tamamlayamadı. Vatandaşlar, “Gazipaşa’nın geleceği ve kaderi ile oynamıştır” diyerek inşaatı tamamlamayan Kerim Aydoğan’a tepki gösterdiler.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.