DOLAR 32,5154 -0.08%
EURO 34,9602 0.33%
ALTIN 2.435,160,51
BITCOIN 2074347-4,02%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da oğlunu öldüren baba hastanede öldü

Gazipaşa’da oğlunu öldüren baba hastanede öldü

ABONE OL
11:56 - 1 Ocak 2022 11:56
Gazipaşa’da oğlunu öldüren baba hastanede öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşa’da müziğin sesini kısmasını istediği oğlunu pompalı tüfekle öldüren ve cezaevine gönderilen baba rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Olay 19 Şubat 2019 tarihinde Gazipaşa’nın Aydın Mahallesi’nde gece 23.30 sıralarında yaşanmıştı. İddiaya göre, 75 yaşındaki Fevzi S. birlikte yaşadığı oğlu 40 yaşındaki Orhan S’den müziğin sesini kısmasını istedi. Baba ve oğul arasında çıkan tartışmanın büyümesiyle Fevzi S. evde bulunan pompalı tüfeği ile oğluna ateş etti. Ağır yaralanan Orhan S. ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırdı. Orhan S. hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaydan sonra gözaltına alınan baba Fevzi S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi’ne gönderilmişti.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ

Bir süre Alanya’da cezaevinde yatan Fevzi S’ye daha sonra Alanya 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmişti. Fevzi S. mahkemede yaptığı savunmada olayın kaza sonucu yaşandığını söylemişti. Mahkeme Fevzi S’nin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar vererek tekrar Alanya L. Tipi Kapalı ve Açık Cezaevine göndermişti.

BABA HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağırlaştırılmış hapis cezası Fevzi S. geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavi gördüğü hastanede kalp krizi geçiren Fevzi S. yaşamını yitirdi. Fevzi S’nin cenazesi defnedilmek üzere Gazipaşa’ya getirildi. Fevzi S. defnedilmek üzereyken jandarmaya talimat veren Alanya Cumhuriyet Savcılığı cenazenin otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderilmesini istedi. Yapılan otopsi sonrası tekrar Gazipaşa’ya getirilen Fevzi S’nin cenazesi Küçüklü Mezarlığı’nda defnedildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.