DOLAR 32,5191 -0.09%
EURO 34,7997 -0.2%
ALTIN 2.420,98-0,36
BITCOIN 2157894-0,15%
Antalya
23°

AÇIK

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da OPET Petrol’e görkemli açılış

Gazipaşa’da OPET Petrol’e görkemli açılış

ABONE OL
10:19 - 11 Mayıs 2022 10:19
Gazipaşa’da OPET Petrol’e görkemli açılış
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İşadamı Hasan Çelik’in sahibi olduğu Opet Petrol, dün düzenlenen açılışın ardından ilçe halkına hizmet vermeye başladı.

Gazi Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı üzerinde yıllardır hizmet veren Opet Petrol, Gazipaşa’nın tanınmış iş adamlarından Hasan Çelik tarafından devralındı. BE-DA ve Çelikler bünyesine eklenen petrol ofisi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Kaymakam Refiki Durdu Yavuz Öğüt, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Şenol Görgülüer, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen, CHP Belediye Meclis Üyesi Onur Demir ve Zafer Tan, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İşyeri sahibi Çelik, açılışa katılan konuklarıyla yakından ilgilendi.

Açılışta bir konuşma yapan Çelik, “Değerli misafirlerim, bizleri bu mutlu ve heyecanlı günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Hoş geldiniz. Dedemizden kalan mirası büyüterek devam ettirmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Hepinizin ayaklarına sağlık, tekrardan hoş geldiniz” dedi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Gazipaşa’mız için hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, bereketli bol kazançlar olsun” diye konuştu. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ise “Gazipaşa’mızın güzel insanları, hepinize sevgilerimi, saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum. Hasan kardeşimiz burada dedesinin adını yad ederek sözlerine başladı. Bu saygısından, hürmetinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. El değiştirme sonucu bu tesis Gazipaşalıların oldu. Biz, bizim olanı severiz, büyütürüz. İnşallah buraya sizlerin de desteğini bekliyoruz. Katma değer içeren her türlü yatırıma devlet olarak bizlerde desteğimizi sunacağız. Allah bereketli, kazançlar versin” dedi. Konuşmaların ardından Gazipaşa Müftüsü Yunus Erdoğan tarafından yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. İşyerinin gezilmesinin ardından konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.