DOLAR 32,5401 -0.01%
EURO 35,0261 0.43%
ALTIN 2.434,190,47
BITCOIN 2078162-4,01%
Antalya
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
GAZİPAŞA’DA ‘ÖZEL MÜLK’ KARMAŞASI

GAZİPAŞA’DA ‘ÖZEL MÜLK’ KARMAŞASI

ABONE OL
11:35 - 21 Mayıs 2020 11:35
GAZİPAŞA’DA ‘ÖZEL MÜLK’ KARMAŞASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa CHP İlçe Başkanı Ömer Güven’in kardeşi Müteahhit Yusuf Güven özel mülkünün üzerine yol yapıldığı gerekçesiyle yolu trafiğe kapattı.

Gazipaşa Nüfus Müdürlüğü önünde bulunan ve ilçe merkezinde onlarca mahalleyi birbirine bağlayan 3 kavşaktan biri konumundaki kavşak mülk sahibi tarafından trafiğe kapatıldı. Gazipaşa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ömer Güven’in kardeşi Yusuf Güven’e ait olduğu öğrenilen arazi trafiğe 10.00 itibariyle kapatılırken anlaşmazlığın çözülmesi halinde yolun trafiğe yeniden açılacağı belirtildi.

YUSUF GÜVEN: “BENİ OYALADILAR”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan mülk sahibi Müteahhit Yusuf Güven, “Yeni mahalle 392/1 parselde bulunan arazi sınırları içinde kalan yolu üzülerek kapatmak zorunda kaldım. 40 yıldır 392 ada 1 parselde bulunan arazinin imar sorununun çözülmesi için defalarca belediye ile görüşsem de herhangi bir çözüm bulamadım. Kimi zaman “biraz bekle” ve 18 uygulaması yapacağız’ veya plan revizyonun da çözelim diye 20 yıldır beni oyaladılar. Bu arazi dedemden anneme, annemden bana geçmiştir. Arazi herhangi bir yerden bir yere gelmemiştir, aynı yerinde durmaktadır. Arazi etrafındaki daha önce animasyon merkezi olan arsalara çeşitli zamanlarda çeşitli tadilatlarla inşaatlar yapılmıştır. Kamuoyunda park olarak belirtilen arazinin park ve yeşil alanla hiçbir alakası yoktur. Yalnızca 1980’li yıllarda plana konulan animasyon merkezi ibaresinden dolayı arazi üstünde hiçbir yatırım yapmamaktayım. Çözüm bulamadığım için üzülerek yolu kapatmak zorunda kaldım. Ne zaman somut bir çözüm çevredeki arsalara verilen haklar benim arsama da verilince yol açılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” İfadelerinde bulundu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.