DOLAR 32,5973 0.25%
EURO 34,8105 0.41%
ALTIN 2.412,54-0,82
BITCOIN 21548710,60%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da servisçiler ihale öncesi gerildi

Gazipaşa’da servisçiler ihale öncesi gerildi

ABONE OL
10:05 - 11 Ağustos 2022 10:05
Gazipaşa’da servisçiler ihale öncesi gerildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER:HASAN KAYA / GAZİPAŞA

17 Ağustos’ta yapılacak taşıma ihalesi öncesi servisçilerle toplantı yapıldı. Toplantıda zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Gazipaşa’da 17 Ağustos’ta yapılacak öğrenci taşıma ihalesi öncesi toplantı yapıldı. Toplantıda gergin anlar yaşandı. Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için ilçede 17 Ağustos’ta taşıma ihalesi yapacak. Uysal Turizm ve Taşıma Şirketi Sahibi Kadir Uysal’ın, 65 ihaleye de dosya sunacağı duyumlarını alan bazı servis şoförleri, ihale öncesi Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Mustafa Şahin ve Başkan Vekili Hasan Tuncel ile birlikte bir toplantı yaptı.
Toplantıda ilk olarak Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Mustafa Şahin konuştu. Başkan Şahin, “Herkes mevut öğrenci taşıdığı yerin ihalesine girsin. Kimse kimsenin ekmeği ile oynamasın” şeklinde tavsiyede bulundu. Bunun ardından söz alan Uysal Turizm ve Taşıma Şirketi sahibi Kadir Uysal söz aldı. Kimsenin ekmeğiyle oynamadığını belirten İş İnsanı Uysal, “Benim şirketimin yasal olarak her taşıma bölgesine teklif verme hakkı var. Ben kimsenin ekmeği ile oynamam. Benim girdiğim birçok yere başka insanlarda dosya sunuyor” dedi.
Daha sonra söz alan bazı servis aracı sahipleri, Kadir Uysal’a tepki gösterdi. Servisçiler, “Siz insanların ekmeği ile oynayamazsınız” diyerek Kadir Uysal’a tepki gösterdi. Sert tartışmalarla başlayan toplantıda zaman zaman gergin anlarda yaşandı.
Odası Başkanı Şahin’in devreye girmesi ile gerginliğin ateşi düştü ve ortam sakinleşti. Kadir Uysal’ın diğer ihalelere katılmayacağını söylemesi üzerine gergin başlayan toplantı daha sonra tatlıya bağlandı. Toplantıdan mutlu ayrılan Oda Başkanı Şahin, Başkan Vekili Hasan Tuncel, Uysal Turizm ve Taşıma Şirketi sahibi Kadir Uysal teşekkür etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.