DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2271658-0,23%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da vatandaştan hizmet tepkisi

Gazipaşa’da vatandaştan hizmet tepkisi

ABONE OL
10:17 - 30 Haziran 2022 10:17
Gazipaşa’da vatandaştan hizmet tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER:HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Yıkılan eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan sağlık kompleksi ile ilgili her hangi bir gelişme olmaması tepki toplamaya devam ediyor

Gazipaşa’da yıkılan eski devlet hastanesinin yerine yeni yapılması planlanan sağlık kompleksi projesi konusunda aradan aylar geçmesine rağmen hiç bir gelişme yaşanmadı. Gazipaşa’ya verilen hizmet sözlerinin tutulmadığını belirten vatandaşlar, ‘Sağlık kompleksi projesi ne oldu? Yoksa daha öncekiler gibi bu projede mi unutuldu?” diyerek AK Parti hükümetinin seçimlerden sonra ilçeye üvey evlat muamelesi yaptığını söylediler.

SÖZLER UNUTULDU MU?

Dönemin Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür ve AK Parti İlçe başkanı Ali Doğan, yaklaşık 1 yıl önce yıkımı gerçekleşen eski devlet hastanesinin arazisinde inceleme yapmıştı. Yıkılan eski hastane binasının yerine modern sağlık kompleksi yapılacağını söyleseler de aradan geçen zamana rağmen proje ile ilgili hiç bir gelişme yaşanmaması bazı vatandaşların tepkisine neden oldu. AK Parti hükümetinin ve milletvekillerinin 2019 yerel seçimlerinden önce sıkça ilçeyi ziyaret etiğini ve Gazipaşa’da Seçimi CHP’ye kaptırdıktan sonra hiç bir milletvekilin doğru dürüst ilçeye gelmediğini ifade eden vatandaşlar AK Parti hükümetinin ilçeye üvey evlat muamelesi yaptığını söylediler.
Seçimlerden önce meydanlarda Gazipaşa-Kazancı yol projesi, yat limanı projesi ve yaylaların elektrik sorunlarının giderilmesi konusunda meydanlarda söz veren Ak Parti milletvekillerinin seçimler bitikten sonra her şeyi unuttuklarını dile getiren vatandaşlar, “Eski hastane arazisine yapılması planlanan sağlık kompleksi projesi nerede kaldı acaba? AK Partililer de söz var ama icraat yok. Biz artık laf değil, verilen sözlerin biran önce yerine getirilmesini istiyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ALİ DOĞAN NE DEMİŞTİ?

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, hastane arazisinde yapılan incelemenin ardından yaptığı açıklamada, “İl Sağlık Müdürümüz Perşembe günü ilçemize gelerek yıkılan eski hastanenin arazisinde inceleme yaptı. Hastanenin yerine yapmayı planladığımız, sağlık tesisleri ve mevcut arazinin yerine yapılacak Yaşlı bakım ve huzur evinin tahsisi ilçede tespit ettiğimiz diğer sağlık problemleri ve iyileştirmeler konusunda görüş alış verişinde bulunduk” ifadeleri kullanmıştı.
İlçe Başkanı Doğan, hastane arazisinin yarısına sağlık kompleksi, diğer yarısına ise yaşlı bakım ve huzur evi yapılacağını açıklamıştı. Gazipaşa halkına, sokakta dolaşan yalanlara ve aslı astarı olmayan iddialara inanmamasını isteyen İlçe Başkanı Doğan, “Tek sloganımız var, milletin malı millete hizmet etmeli. Milletin malı milletin olmalı” demişti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.