DOLAR 32,5943 0.36%
EURO 34,8358 0.27%
ALTIN 2.496,500,50
BITCOIN 21095935,63%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da Yedi Bilim Ata’yı andı

Gazipaşa’da Yedi Bilim Ata’yı andı

ABONE OL
12:46 - 11 Kasım 2021 12:46
Gazipaşa’da Yedi Bilim Ata’yı andı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN  KAYA/ GAZİPAŞA 

Yedi Bilim Koleji, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 83. yılında andı.

Gazipaşa’da Yedi Bilik Koleji, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni kapsamında çeşitli programlar gerçekleştirildi. Pazarcı Mahallesi’nde bulunan Yedi Bilim Koleji, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 83. yılında andı.
Okul bahçesindeki Atatürk büstünün önünde gerçekleşen anma törenine Okul Müdürü Sevgi Altıntaş Tuşgül, öğretmenler, öğrenciler ve okul çalışanları katıldı. Saat 09.05’te yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler tarafından Atatürk’ün sevdiği türküler seslendirildi. Yedi Bilimli öğrenciler, Atatürk’e olan özlemlerini ifade ederek çiçek bıraktılar. Minik öğrenciler, çiçek bıraktıktan sonra büst önünde hatıra fotoğrafı çektirerek Atatürk’e olan sevgilerini ölümsüzleştirdiler.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ATATÜRK’ÜN HEDİYESİDİR

Okul Müdürü Sevgi Altıntaş Tuşgül, 10 Kasım nedeniyle yaptığı açıklamada Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkacaklarını söyledi. Müdür Altıntaş Tuşgül, Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk’ün hediyesi olduğunu belirterek, “Bugün öğrencilerimizle birlikte 10 Kasım anma programı düzenledik. Programımızda kurucu liderimiz Atatürk’ün sevdiği türküleri söyledik. 10 Kasım bizim için yas değil, Atatürk’ü daha iyi anlama ve kavrama günüdür. Atatürk’ün hayatını, mücadelesini, bu millete kazandırdıklarını ve bu millete kazandırmayı hedeflediklerini tekrardan düşünüp anlama açısından güzel bir fırsat sunmaktadır. Atatürk’ün silah arkadaşları ile birlikte vermiş olduğu mücadelenin neticesinde bizlere emanet ettiği çağdaş Cumhuriyetimizin temel ilkelerini hayat ilkemiz edinmeliyiz, sahip çıkmalıyız ve gelecek kuşaklara aktarmalıyız. Cumhuriyetimizi, Atatürk’ün de ifade ettiği gibi her daim payidar kılmak hepimizin vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.