DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9777 -0.28%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22769010,24%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’da Yeni Yıl Pazarı yoğun ilgi gördü I FOTO GALERİ

Gazipaşa’da Yeni Yıl Pazarı yoğun ilgi gördü I FOTO GALERİ

ABONE OL
15:52 - 26 Aralık 2021 15:52
Gazipaşa’da Yeni Yıl Pazarı yoğun ilgi gördü I FOTO GALERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçede ilk kez Gazipaşa Uluslararası Yeni Yıl Pazarı etkinliği düzenledi. Belediye ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’na kurulan Yeni Yıl Pazarı, 24 Aralık Cuma günü saat 10.00 ‘da vatandaşların ziyaretine açıldı. Renkli ışıklarla ve Yılbaşı ağacı ile süslenen Yeni Yıl Pazarının ilk gününde, belediyeye önceden başvuru yapan vatandaşlar, stantların başında yer aldı. Yeni Yıl Pazarı’ndaki stantlarda; Gelenek ve görenekleri yansıtan yöreye özgü kıyafetler, hediyelik eşyalar ve dekoratif objeler, yılbaşı temalı yiyecek ve içecekler sergilendi. Sergilenen ürünler, stant görevlileri tarafından özellikle içlerinde yabancı uyruklu vatandaşların da bulunduğu çok sayıda katılımcıya tanıtıldı.

Yeni Yıl Pazarı için belediye ekipleri tarafından, yılbaşı temalı süsler, rengârenk ışıklar ve Yılbaşı ağacı ile süslenen Cumhuriyet Meydanı,  oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan birçok katılımcı,  yılbaşı ağacı ve Noel Baba ile fotoğraflar çektirdi. Ayrıca gerçekleşen etkinlikte yer alan Noel Baba,  çocuklara birbirinden farklı yeni yıl hediyeleri dağıttı.  Yeni yıl atmosferinin yansıtıldığı alanda müzikler eşliğinde keyifli dakikalar geçiren yerli ve yabancı tüm misafirler, sevdiklerine yılbaşı hediyelerini alıp, doyasıya eğlendiler. İlçede ilk defa düzenlenen Yeni yıl Pazarına Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu da katıldı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Yeni Yıl Pazarı’nın ilk gününde kurulan bütün stantları ziyaret ederek, herkesin yeni yılını kutladı. Yeni Yıl Pazarı kapsamında, kıyafet, yiyecek ve ev yapımı ürünlerin sergilenmesi dışında,24 Aralık Cuma akşamı saat 19.00’da Grup Karsantı konseri düzenlendi. 24 Aralık Cuma günü başlayan ve üç gün boyunca devam eden 1. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Grup Karsantı, içinde birbirinden güzel müziklerin yer aldığı repertuarıyla, katılımcılara yeni yıl coşkusunu yaşattı. Konser coşkusu, Yeni Yıl Pazarı’nın ikinci gününde de devam etti. 25 Aralık tarihinde saat 16.00’da Grup Klişe, Yeni Yıl Pazarı etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Grup Klişe, en sevilen şarkıları seslendirerek,  konsere katılan çok sayıda misafire keyifli dakikalar yaşattı. Cumhuriyet Meydanı, hem ilk iki gün müzik şöleni yaşatan müzisyenlerin konserleri ile hem de son gün Dj performanslarıyla katılımcıları doyasıya eğlendiren görüntülere şahit oldu.

Yeni yıl pazarının son gününde öğleden sonra 13.00-15.00 arasında palyaço grubu çocuklara gösteri yaptı. Rengarek boyalarla yeni yıl temalı görseller hazırlandı. Çocuklar yeni yılla ilgili şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Yeni yıl pazarında çocuklara yönelik bir etkinlik yapıldığı için ilçe halkı Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür etti.  Üç gün boyunca hem ilçedeki vatandaşların hem de yabancı uyruklu vatandaşların yoğun ilgi odağı olan 1.Gazipaşa Uluslararası Yeni Yıl Pazarı, Disk jokeylerin hareketli müzik performansları ile 26 Aralık Pazar Günü saat 22.00’de sona erdi.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.