DOLAR 32,4752 -0.21%
EURO 34,9784 0.35%
ALTIN 2.435,280,51
BITCOIN 21024430,89%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’daki dernekten öğrencilere ikram jesti

Gazipaşa’daki dernekten öğrencilere ikram jesti

ABONE OL
09:52 - 12 Ağustos 2022 09:52
Gazipaşa’daki dernekten öğrencilere ikram jesti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Çınar Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yaz Kur’an kursu öğrencilerine ikramları devam ediyor. Kursların başladığı günden buyana tüm camileri gezen Çınar Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuyor. Çınar Derneği, bugüne kadar 47 camiyi ziyaret ederek öğrencileri sevindirdi.

İKRAMLAR DEVAM ETTİ

Çınar Derneği, son olarak Koru Mahallesi’ndeki Fatih Camii ile Bakılar Mahallesi’ndeki Murat Akca Camii’nde ikramlarda bulundu. Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar da etkinliğe katılarak kurs öğrencileriyle bir araya geldi. Çınar Derneği Başkanı Yunus Koç, kurs öğrencilerini sevindirmeye devam ettiklerini söyledi. Dernek Başkanı Koç, “Geçen hafta ilçemizde göreve başlayan Gazipaşa Müftüsü Fahri Başar hocamız ile Koru Mahallesi Fatih Cami ve Bakılar Mahallesi Murat Akça Cami’nde ikramlar dağıttık. Yaklaşık 3 yıl aradan sonra ilçe müftümüzle bir etkinlikte bir arada olduğumuz için rabbimize hamd ediyoruz. İlçemizde yeni göreve başlayan Müftü Fahri Başar hocamıza da hizmetlerinde kolaylıklar diliyoruz” dedi.

47 CAMİDE İKRAMLAR DAĞITTIK

Dernek Başkanı Koç, birçok camiyi ziyaret ederek ikramlarda bulunduklarını belirterek, “İlçemizdeki camilerde düzenlenen yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilerimize yönelik ziyaret ve ikram programlarımız devam ediyor. Bugüne kadar 47 camideki yaz Kur’an kurslarına katılan kız-erkek tüm öğrencilerimizi ziyaret edip başarılar dileyip, pilav üstü kavurma, su ve tatlı ikram ettik. Çınar Derneği olarak, yaz dönemi için başlattığımız, ayrıca Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kızılay Gazipaşa Temsilciliği ve İHH Gazipaşa Kadın Kolları Komisyonu’nun da katkıda bulunduğu ikram ve ziyaret programlarımız sona erdi. Yaklaşık 2 bin öğrenciye ulaştığımız ve ikramlar dağıttığımız etkinliğimiz için maddi-manevi katkıda bulunan tüm hayırseverlerimize, derneğimizin kıymetli üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlarını ve ziyaretlerimizi kabul buluyorsun inşallah” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.