DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20775472,80%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’daki özel okulda  öğrenciye şiddet kamerada

Gazipaşa’daki özel okulda öğrenciye şiddet kamerada

ABONE OL
14:36 - 11 Ekim 2022 14:36
Gazipaşa’daki özel okulda  öğrenciye şiddet kamerada
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa’da özel bir anaokulunda görevli iki öğretmen, otizmli öğrenciye şiddet uyguladıkları gerekçesiyle önce valilik tarafından açığa alındı, ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, okulda görevli S.K.Ç. isimli öğretmenin, özel öğretim sınıfında öğrenim gören otizmli D.D.Ş isimli öğrenciye şiddet uyguladığı. İddiaya göre şiddet anında S.K.Ç.’nin yanında bulunan Ö.Y.D. isimli başka öğretmen ise D.D.Ş.’ye bağırıp çağırdı. Olayı fark eden ve yaşananları kameraya kaydeden başka bir öğretmen ise, görüntüleri D.D.Ş.’nin ailesine izletti. Görüntüler karşısına neye uğradığını şaşıran aile, hastaneye gidip darp raporu aldı. Ardından emniyete başvuran aile, her iki öğretmenden de şikayetçi oldu.

Yaşanan olay önce Gazipaşa Kaymakamlığına, ardından Antalya Valiliğine intikal etti. Yaşanan olayla ilgili idari işlem başlatan Antalya Valiliği S.K.Ç. ve Ö.Y.D. isimli kadın öğretmenleri açığa aldı. Polis tarafından gözaltına alınan S.K.Ç. ve Ö.Y.D., karakoldaki işlemlerinin ardından pazar günü Gazipaşa Adliyesi’ne sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkan S.K.Ç. ve Ö.Y.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, şiddet olayının yaşandığı okulla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.