DOLAR 32,5657 0.03%
EURO 34,8624 -0.08%
ALTIN 2.430,960,05
BITCOIN 2103735-3,14%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşalı muhtarlar rakibine fark attı

Gazipaşalı muhtarlar rakibine fark attı

ABONE OL
13:08 - 15 Kasım 2021 13:08
Gazipaşalı muhtarlar rakibine fark attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası’nda Gazipaşalı muhtarlar rakibine fark attı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası başladı. Renkli turnuvada 15 ilçe muhtar takımı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin (Bürokratlar) takımı kıran kırana mücadele edecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası’na katılan Gazipaşalı muhtarlar, Döşemealtı muhtarları ile karşı karşıya geldi. Döşemealtı muhtarları karşısında ter döken Gazipaşalı muhtarlar, 8-0 galibiyet elde ederek bir üst tura çıkmaya hak kazandı.
 
BAŞKAN BÖCEK ŞANS DİLEDİ

1. Antalya Muhtarlar İlçe Futbol Turnuvası Lara Asat Su Arıtma Tesisleri Futbol sahasında başladı. İlçelerde görev yapan mahalle muhtarları  ile iletişimi güçlendirmek ve kaynaşmayı arttırmak adına  düzenlenen futbol turnuva başladı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de yeşil sahada top koşturan ve kıran kıran bir mücadele sergileyen muhtarlar turnuvasını ziyaret ederek şans diledi. Elmalı-Serik muhtar takımlarının maçının vuruşunu yapan Başkan Böcek, kısa bir sürede olsa muhtarlarla maç yaptı. Yol arkadaşları muhtarlara baklava ikramında bulunan Başkan Böcek, muhtarların turnuvasını keyifle izlerken tüm takımlara başarı diledi. Sağlıklı bir şekilde turnuvanın tamamlanmasını dileyen Başkan Böcek, muhtarlara, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Muhtarlara mahallelerinin hizmet beklediğini söyleyen Başkan Böcek, “Bu nedenle kurallara uyalım. Sarı, kırmızı kart yemeyelim. Sağlıklı bir şekilde turnuvayı tamamlayalım. Sizler bizim için ve mahalleleriniz için önemlisiniz. Hepinize bol şans diliyorum” dedi.

YENİ RAKİP KORKUTELİ

Muhtarlar Futbol Turnuvası’na katılan Gazipaşalı muhtarlar, Döşemealtı muhtarları ile karşı karşıya geldi. 90 dakikalık mücadelede Pazarcı Mahallesi muhtarı Mehmet Tuncel 2, Zeytinada Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Şener 3, Pazarcı Mahallesi Muhtar Azası Hakan Görücü 2 ve Güneyköy Mahallesi Muhtar Azası Hüseyin Özçelik 1 gol atarak rakip karşısında 8-0’lık üstünlük sağladı. Maçtan, 8-0’lık galibiyet ile ayrılan Gazipaşalı muhtarlar bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Gazipaşalı muhtarlar bir üst turda Korkuteli muhtarları ile mücadele edecek. Turnuvada, Gazipaşalı muhtarlara eşlik eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz muhtarları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ve beraberindekiler, Antalya’ya giderek maçı izleyerek muhtarlara destek verdiler.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.