DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20766446,16%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşalılar Derneği tarafından Alanya’da dayanışma yemeği düzenlendi

Gazipaşalılar Derneği tarafından Alanya’da dayanışma yemeği düzenlendi

ABONE OL
13:20 - 10 Aralık 2022 13:20
Gazipaşalılar Derneği tarafından Alanya’da dayanışma yemeği düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşalılar Derneği’nin düzenlediği dayanışma yemeği Alanya ve Gazipaşa protokolü ile 2 ilçede yaşayanları bir araya getirdi.

Gazipaşalılar Derneği tarafından Alanya’da dayanışma yemeği düzenlendi. Alanya’da bir restoranda düzenlenen yemeğe Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşalılar Derneği Başkanı Onur Niğmet ve yönetimi, STK temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

“GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”

Programda konuşan Gazipaşalılar Derneği Başkanı Onur Niğmet pandemi nedeniyle 2 yıl bir araya gelemediklerini ancak bundan sonra bu organizasyonu geleneksel hale getireceklerini söyledi.

“GAZİPAŞA’YI BÜYÜTMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, da Alanya ve Gazipaşa’nın yabancıların akınına uğradığını söyledi. Yılmaz, “Sizlerle birlikte Gazipaşa’yı büyütmeye çalışacağız” dedi.

“BERABERLİK İÇERİSİNDE YAŞAMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Alanya Kaymakamı Ürkmezer, “Komşu ilçemiz olan Gazipaşalı hemşerilerimizin dayanışma yemeğinde bir araya geldik. Birlik beraberlik içerisinde yaşamak çok önemli. Alanya’mız da yerlisiyle yabancısıyla, komşu ilçelerle ve başka şehirlerden gelen vatandaşlarla tüm insanların huzur içinde yaşamaya devam ettiği bir şehir. Bu güzel organizasyonu düzenleyen Gazipaşalılar Derneği Başkanı Onur Niğmet ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Alanya’da yaşayan Gazipaşalılar adına kurdukları derneğin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, “Gazipaşalılar Derneği Dayanışma yemeği programına katıldık. Bu güzel organizasyonu düzenleyen dernek başkanımız Onur Niğmet ve yönetimi başta olmak üzere komşu ilçemiz Gazipaşalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından organizasyon Gazipaşa’nın mahalli sanatçılarının seslendirdiği şarkılarla devam etti.

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.