DOLAR 32,3207 0.2%
EURO 35,1354 -0.02%
ALTIN 2.299,270,97
BITCOIN 2286549-0,55%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’ya 2 savcı 6 hakim atandı

Gazipaşa’ya 2 savcı 6 hakim atandı

ABONE OL
10:36 - 21 Haziran 2022 10:36
Gazipaşa’ya 2 savcı 6 hakim atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER:HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile Gazipaşa Adliyesi’nde görev yapan bazı hakim ve savcıların görev yerleri değişti.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, merakla beklenen 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesini tamamladı. HSK 1. Dairesi’nce son şekli verilen kararname ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hakim, savcının görev yeri değiştirilirken gözler görev yeri değişen hakim ve savcılar listesine çevrildi. Gazipaşa Adliyesi’nde görev yapan 1 Cumhuriyet savcısı ve 7 hakimin aynı kararname kapsamında başka adliyelere tayini çıkarken, yine çeşitli adliyelerde görev yapan 2 Cumhuriyet savcısı ile 6 hakim de Gazipaşa Adliyesi’ne tayin edildi.

SAVCI ALANOĞLU KÜÇÜKÇEKMEYECE’YE GİTTİ

2020 yılındaki yaz kararnamesiyle Gazipaşa Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Erkan Alanoğlu’nun da tayini çıktı. Son kararname ile Cumhuriyet Savcısı Erkan Alanoğlu Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na eşi İcra Mahkemesi Hâkimi Özlem Alanoğlu ise Küçükçekmece Hâkimliği’ne atandı. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Betül Avan Tengül Gaziosmanpaşa Hâkimliği’ne, Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Emine Polat Uzunköprü Hâkimliği’ne, Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Ali Onur Tüzün Konya Hâkimliği’ne, Asliye Hukuk Mahkemesi Hâkimi Abdullah Öngel İstanbul Hâkimliği’ne, Asliye Hukuk Mahkemesi Hâkimi Ayben Çelik Öngel İstanbul Hâkimliği’ne, Asliye Hukuk Mahkemesi Hâkimi Büşra Kandemir ise Hâkimi Hopa Hâkimliği’ne atandı.

GAZİPAŞA’YA 2 SAVCI 6 HAKİM ATANDI

Gazipaşa Adliyesi’ne ise 2 savcı ile 7 hakimin ataması yapıldı. Kararname ile Büyükçekmece Hâkimi Hüsnü Furkan Taşcıoğlu, Bakırköy Hakimi Ekrem Karataş, İstanbul Hâkimi Alper Önal, Yayladağı Hakimi Burcu Taşdemir, Kayseri Hakimi Burcu Karakuş ve Diyarbakır Hâkimi Bahar Geçkil Ergüden ise Gazipaşa Adliyesi’ne atandı. Dicle Cumhuriyet Savcısı İbrahim Sakin ile Yıldızeli Cumhuriyet Savcısı Çağrı Öğüt ise Gazipaşa Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.